+90 212 288 60 60

Kale Seramik

Kale Seramik Logo

Kaleseramik: 66 Yildir Seramigin Kale’si

 

Türkiye’de seramik sektörünün lideri Kaleseramik, seramigin Kale’si olarak; 66 yildir bu topraklarda üreten, kazandigini yine bu topraklara yatirarak, büyüyen bir deger.

Türkiye’de seramik sektörünün kurulusuna ve gelisimine öncülük eden Kaleseramik; Kale Grubu’nun Kurucusu ve Onursal Baskani Merhum Ibrahim Bodur tarafindan 1956 yilinda kuruldu. 1957 yilinda da Türkiye'nin ilk seramik karo üreticisi olarak Çanakkale Seramik Fabrikalari’nin temeli atildi.

Çanakkale Seramik Fabrikalari A.S ve Kalebodur Seramik Sanayi A.S. 2000 yilinda tek çati altinda birleserek, yoluna "Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi A.S" ismiyle devam etti.

Kuruldugu günden bu yana sürdürülebilir üretim teknolojisi, yenilikçi anlayisi ile sektöre ilkleri tasiyan Kaleseramik’in bugün bünyesinde kaliteli ürünleri ile özgün tarz arayanlar için stil sahibi mekanlar yaratan Çanakkale Seramik, köklü marka deneyimini ürün gamina yansitan ve  gelistirdigi yenilikçi ürünlerle hem sektörün hem de mimarlik kültürünün gelisimine öncülük eden Kalebodur, büyük ebat ve essiz tasarim olanaklari ile seramik kaplama ürünlerini alisilagelmis kullanim alanlarinin disina çikartan Kalesinterflex, çevre ve insan sagligina dost ürünler ile banyo tasarimina modern bir bakis açisi kazandiran Kale Banyo ve mutfak keyfini essiz bir deneyimi dönüstüren, yasayan alanlarin yenilikçi yüzü olan T-One gibi güçlü markalar bulunuyor.
Çanakkale Çan ve Semedeli, Yozgat Yerköy ve Balikesir Bandirma’daki dört ayri lokasyonda üretimini sürdüren Kaleseramik, yillik 56 milyon metrekare üretim kapasitesi ile Türkiye’nin 1., Avrupa’nin 5., dünyanin 18. en büyük seramik kaplama malzemesi üreticisi konumunda bulunuyor.

Seramik kaplama malzemeleri, seramik saglik gereçleri, armatür ve banyo mobilyasi ürün gruplarinda yilda 4.500’ün üzerinde ürün çesitliligi ile sektörüne öncülük eden Kaleseramik, her yil yaklasik 200 çesit yeni ürünü pazara sunuyor. Sirket, ayrica ürünlerini ulusal pazarin yani sira yurt disinda da 86 ülkede müsterilerine ulastiriyor.
Global marka yolculugu kapsaminda yatirimlarini sürdüren Kaleseramik, 2023 yilinda hizmete aldigi ve yillik 1,5 milyon metrekare üretim kapasitesine sahip 3. Kalesinterflex Porselen Plaka hatti ile seramigin gelecegi olan büyük ebatli porselen plaka üretimindeki küresel konumunu daha da güçlendirdi.

Istanbul Sanayi Odasi- ISO tarafindan 2023 yilinda açiklanan Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Sirketi listesinde 168’inci sirada yer alan Kaleseramik; yurt içi ve yurt disi büyüme hedefleri dogrultusunda, 27 Temmuz 2023’te sirket paylarinin yüzde 21,25’lik kismini halka açarak, Borsa Istanbul’da islem görmeye basladi.

Türkiye’nin seramik sektöründeki küresel bir degeri olarak, kuruldugu günden itibaren daha iyi bir dünya yolunda üretimini sürdüren Kaleseramik; Cumhuriyet’in 2. yüzyilinda da sektöründe ülkemizin lokomotif gücü olmaya devam ediyor.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: Kale Seramik

: 0850 800 52 53

: -

: -

  • Üretici

1
E-Bültene Abone Ol