+90 212 288 60 60

PARR AYDINLATMA

PARR AYDINLATMA Logo

Konusunda deneyimli kadrosu ile ihtiyaçlara ve isteklere paralel, estetik çözümleri ile mimariye uyumlu, ekonomik ama verimli düsünen Parr Aydinlatma sektördeki her ihtiyaca en iyi sonuç hedefi ile yola çikmistir.

Iç mekan aydinlatma, peyzaj aydinlatmasi veya cephe aydinlatmasi konusundaki tecrübesine güvenini zengin ürün seçenegi ile birlestirerek proje ve uygulama asamalarinda her zaman yol gösterici olmayi benimsemistir. En uygun armatürleri seçerek uygulama yerlesimini, aydinlatma hesaplarini ve nasil bir görüntü olusacagini örnekleri ile size sunar. Demonstrasyon hizmeti sayesinde istenilen durumlarda projenizin bitmeden nasil görünecegi konusunda size ipuçlari saglar. Bir çok kaliteli ithal ve yerli marka ile temsilcilik olarak çalisan Parr Aydinlatma ile ayrica tamamen size veya projenize özel tasarlanip üretilen armatürler yaratarak çalisabilirsiniz.

Sonuçta örnek projeler yaratacagindan emin olan anlayisimiz satis sonrasinda da montaj süpervizörlügü, garanti süresince destek gibi hizmetler ile yaninizda olmaya devam edecek.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: PARR AYDINLATMA

: +90 216 356 20 29

: +90 216 369 64 84

: Barbaros Mh. Dereboyu Cd. Akzambak Sok. Uphill Towers A Blok K:27 D:150 Atasehir

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol