+90 212 288 60 60

ALPER ASANSÖR

ALPER ASANSÖR Logo

Alper Asansör, kurulusundan bu zamana alaninda uzman kadrosuyla, yaptigimiz her iste müsteri taleplerini eksiksiz karsilamak, sorumlu ve sürdürülebilir toplumlar olusturmasina katkida bulunmak adina gelecegin ürünlerini sunuyoruz.

VIZYONUMUZ

Insan odakli yaklasim ve toplumsal sorumluluk bilinci ile her zaman müsterinin ilk tercihi olma vizyonunu ilke edinen Alper Asansör, ayni zamanda yenilikçi çözümleriyle de rakiplerinin her zaman bir adim ilerisinde olmayi basarmistir.

MISYONUMUZ

Alper Asansör, sektöründe teknolojiyi takip ederek önde gelen firmalarindan biri olmakla beraber, son dönemlerde tamamlamis oldugu farkli projeleriyle marka degerini en üst seviyeye tasiyabilmis, isbirligi yapmis oldugu kurum, sirket ve çesitli kuruluslarin güven ve begenisini kazanabilmis küresel bir degerdir.

DEGERLERIMIZ

Saygi ve Baglilik isimizi en dogru sekilde, hakkiyla ve gönülden sahiplenerek yapariz. Net sözler verir, verdigimiz sözleri mutlaka yerine getiririz, sonuçlarini bildiririz. Kendimizi ve çalisma arkadaslarimizi devamli gelistiririz. Tüm iliskilerimizde dürüst, seffaf ve tutarli davranir, bu sayede güvene dayali uzun vadeli iliskiler kurariz.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: ALPER ASANSÖR

: 0312 285 66 35

: -

: Bademlik Mahallesi Bademlik Yolu Caddesi No:94/B Keçiören

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol