+90 212 288 60 60

HEDEF Makina

HEDEF Makina Logo

HEDEF MAKINA basarili geçmisiyle Türkiye’nin en iyi insaat makinasi ve kaldirma ekipmanlari üreticisi olmakta ve sektöründe bölgesel lider olma vizyonuyla hareket etmektedir. HEDEF MAKINA insaat makinalari ve kaldirma ekipmanlarinin projelendirilmesi, satisi, üretimi, egitimi ve satis sonrasi teknik destek verilmesi ile kiralanmasi faaliyetlerini sürdürmektedir. HEDEF MAKINA’NIN ulastigi basarinin arkasinda, müsteri odakli, kalite ve güvenligi merkez alan bir yönetim anlayisi vardir.

HEDEF MAKINA hizmet verdigi müsterilerine; üstün teknolojiyi, yüksek marka kalitesini ve tamamen güvenli makinalari hizmetlerine sunmaktadir. HEDEF MAKINA markasinin degerini sadece Türkiye sinirlari içinde degil, bölgesel ve küresel ölçekte de yükseltmeyi hedeflemektedir. HEDEF MAKINA ,özellikle insaat makinalari ve kaldirma ekipmanlari sektöründe bölgesel bir lider olma vizyonunu ortaya koymaktadir.

HEDEF MAKINA,hizmetlerini her zaman için müsteri memnuniyetini ve güven ilkelerini temel alarak sunmaktadir. Bunun sonucunda da dünya ölçeginde saygin markalar yaratarak, Türkiye yi bütün dünya da temsil etmektedir. Ayrica HEDEF MAKINA yeni yatirimlariyla hiz kesmeden büyümektedir.

HEDEF MAKINA, Dünya çapindaki gelismelere hizla uyum saglayarak Türkiye’deki degisimin öncüleri arasinda yer almaktadir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: HEDEF Makina

: 02122748987

: Barbaros Bulvari Büyükdere Cad. No:102 K:5 Zincirlikuyu

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • İhracatçı

1
E-Bültene Abone Ol