+90 212 288 60 60

KROM ENDÜSTRİYEL MUTFAK

KROM ENDÜSTRİYEL MUTFAK Logo

1978 yılından günümüze kadar endüstriyel mutfak piyasasının en önemli iş adamlarından biri olan Aybars Şendur tarafından 2004 yılında kurulan Krom Mutfak, kurulduğu ilk günden itibaren tecrübenin önderliğinde, genç ve yenilikçi çizgisiyle ve her zaman kendisini geliştirmekten vazgeçmeyen yapısıyla emin adımlarla ilerlemektedir.
 
Krom Mutfak, hem yüksek teknoloji CNC ( Computer Numerical Control ) makineleriyle ve verimli fabrika hattıyla üretim yapan, hem de bünyesinde bir çok ithal ve yerli markaların distribütörlüğünü ve bayiliğini barındıran, proje, satış ve danışmanlık hizmeti veren bir sanayi kuruluşudur.
 
Endüstriyel mutfak sektöründe geniş ürün yelpazesi ile çalışmalarını sürdüren Krom Mutfak otel, motel, sosyal tesis, turistik tesis, tatil köyü, okul, hastane, fabrika, restoran, kafeterya v.b. tesisler için projelendirme ve danışmanlık ile başlayan, anahtar teslimi komple mutfak tesisi kurulum ve işletmeye hazır hale getirilmesi veya münferid mamul bazında üretim, montaj, doğrudan satış ve satış sonrası servislerle paket olarak hizmet vermektedir.
 
Krom Mutfak, uzman ve deneyimli teknik kadrosu aracılığı ile işletmenin ihtiyaçları, mekanın yapısı ve mimari kültürü doğrultusunda tüm detayları içeren bir projelendirme işlemi gerçekleştirir. Kuruluşundan bu yana, verimli mutfaklar ortaya çıkarmak için vermiş olduğu her hizmette ve üretmiş olduğu her üründe mükemmele ulaşmaya çalışan Krom Mutfak, hem müşterilerini hem de onların çalışanlarını memnun edecek işler ortaya çıkarmaktadır.
 
Ürün ve yönetim sistemini TS EN ISO 9001:2008 Kalite Sistem Belgesi ile belgelendirmiş olan Krom Mutfak, kurumsal bir firma anlayışıyla hizmet ve üretim sisteminin kalitesini iş ortakları, çözüm ortakları ve müşterileri için her geçen gün arttırmaya devam etmektedir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: KROM ENDÜSTRİYEL MUTFAK

: +90 232 254 6466

: -

: İzmir Pancar Organize Sanayi Bölgesi Cadde:5 No:1 35865 Pancar, Torbalı

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol