+90 212 288 60 60

NEAFOR BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.

NEAFOR BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş. Logo

NEAFOR Bilisim Teknolojileri A.S. olarak Zayif Akim sektöründe geleneksel yaklasimlarimizla teknoloji ve yenilikleri yogurarak, müsteri memnuniyetini saglamak, sorumlulugunu aldigimiz projelerde; ayrintiya önem vermek ve titiz davranmak, uluslararasi standartlara ve teknik kurallara sadik kalarak, deneyime dayali birikimleri kullanmak, is ve meslek ahlakina uymak bugünümüzün ve gelecegimizin temelini olusturmaktadir.

Gerçeklestirdigimiz tüm projelerimizde ve müsteri iliskilerimizde süreklilik ana ilkemiz olmustur. Üstlendigimiz tüm projelerde; en uygun kalitede malzemeyi kullanmak ve müsteriye en uygun fiyati saglamak için dünyanin önde gelen üretici firmalari ile temsilci, sistem çözüm ortagi yada bayi olarak isbirligimizi sürdürmekteyiz.

Çalistigimiz bölge ve ülkelerin yerel kosullarina uyum saglamak, çalisilan ülke standartlarina uygun olmakla beraber uluslararasi standart ve kalite anlayisiyla her ülkenin kendi dilinde teknik hizmet üretebilmek, evrensel standartlari yerel kosullara yorumlayarak teknolojik ve ticari uyumlastirma ve köprü görevi yapabiliyor olmak, hedefimiz ve önemli bir avantajimizdir.

Üstün bilgi birikimi ve alaninda uzman kadrosuyla, gelisim, degisim ve yenilikçi bir anlayisla, müsterilerinin tüm çikarlarini gözetip, güvenilir hizmetler sunan NEAFOR bir teknoloji toplulugu olarak bu çizgiyi kaybetmeden ve sürekli gelistirerek çalismayi amaç edinmistir

Teklif Al
Firma Bilgileri

: NEAFOR BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.

: +90 850 840 80 35

: +90 312 911 24 28

: Cevizlidere Mahallesi. 1256.Cadde 16 / A Balgat Çankaya

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol