+90 212 288 60 60

ARMACELL YALITIM A.Ş.

ARMACELL YALITIM A.Ş.  Logo

Armacell, ekipman yalıtım pazarı için esnek yalıtım köpükleri üretiminde bir dünya lideri olmakla birlikte mühendislik faaliyetleri ile tasarlanmış köpükleri konusunda lider bir tedarikçidir. Lider bir marka olan ArmaFlex'in etrafındaki ürünler, mekanik ekipmanların enerji kaybını azaltır, etkili ses koruması sağlar ve yalıtım altında korozyon riskini en aza indirir.

16 ülkede yaklaşık 3.135 çalışanı ve 24 üretim tesisi bulunan şirket 2019 yılında 644 milyon Avro net satış ve 134 milyon Avro düzeltilmiş FAVÖK gerçekleştirmiştir. Armacell, biri 560 çalışanı ile dünyadaki en büyük üretim tesisi olan ikisi Münster'de ve biri Friesenhofen'de (Allgäu) olmak üzere Almanya'da üç tesiste üretim yapmaktadır.  

Şirket iki ana işletmede faaliyet göstermektedir: Advanced Insulation, teknik ekipmanın yalıtımında kullanılmak üzere esnek yalıtım köpük ürünleri geliştirmektedir. Uygulamalar arasında; sanayi ve ulaştırma sektöründeki proses hatlarında, konut yapılarında ve kamu binalarında ısıtma, havalandırma, iklimlendirme (HVAC) ve su tesisatı yer almaktadır. Engineered Foams (Mühendislik Faaliyetleriyle Tasarlanan Köpükler) ulaşım ve ulaştırma, otomotiv, rüzgar enerjisi, spor ve inşaat gibi geniş bir yelpazedeki nihai pazarlarda kullanılmak üzere teknik köpükler geliştirir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: ARMACELL YALITIM A.Ş.

: +90 224 411 1762

: Barakfakih Mah.Barakfakih Sanayi Bölgesi 16.Cadde No:13 Kestel

  • Distribütör

  • Uygulamacı

1
E-Bültene Abone Ol