+90 212 288 60 60

GREEN ELEKTRONİK HİZMETLER TİC.A.Ş.

GREEN ELEKTRONİK HİZMETLER TİC.A.Ş. Logo

2007 yılında faaliyetlerine başlayan Green Şirketler Grubu, %100 yerli girişimlerle ve milli idealler doğrultusunda global bir kurum olabilme amacıyla kurulmuş olup geleceğin yüksek teknolojilerine yüzünü dönmüş ve her daim beşeri, teknolojik, küresel gelişimlere açık ve müşteri memnuniyeti odaklı bir şekilde 14 senedir varlığını sürdürmektedir.

            Green Şirketler Grubu günümüzde geldiği noktada başta genel merkez, AR&GE merkezi ve ileri teknoloji yazılım yerleşkeleri olmak üzere Türkiye topraklarına yayılmış 3 bölge müdürlüğüyle birlikte 6 ayrı noktada faaliyetlerine devam etmektedir.

            Green ailesi olarak aydınlatma, elektrik taahhüt, teknoloji, yazılım, savunma güvenlik, üretim, e-ticaret, mağazacılık, dağıtım, sağlık ve savunma sanayi olmak üzere toplamda 11 ayrı sektörde 9 ayrı firma ile hizmet veriyoruz. Ailemizde bulunan Green Services Enerji Elektrik Anonim Şirketi, Green Teknoloji Anonim Şirketi, Green Aydınlatma Anonim Şirketi, Gcode İleri Teknoloji Anonim Şirketi, Green Healthcare Anonim Şirketi, Green Elektronik Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi, Green Kurumsal Elektrik Teknoloji Dağıtım A.Ş, Anadolia Kültür ve Turizm Anonim Şirketi, Anadolia Turizm Anonim Şirketi, Anadolia Mağazacılık Anonim Şirketi; Green Şirketler Grubu güvencesi altındadır ve ‘’ Green Kalitesi ’’ ile sizlere hizmet verir.

         Green ailesi kurulduğu yıldan bugüne kadar geçen süreçte birlik, bütünlük, anlayış, mükemmellik, sosyal sorumluluk ve yaratıcılık gibi unsurları temel alan değerler esasında odağına insanı koymuştur. Green, doğaya ve insana saygılıdır. Amacımız yarınların mirasçısı çocuklarımıza ve insanlığın ortak değerlerine karşı endüstriyel, sosyal ve çevresel sorumluluklarımızı yerine getirmektir. Green Şirketler Grubu bu bilinç ile tüm faaliyetlerini doğayla dost bir eksende sürdürmektedir.

       Green Şirketler Grubu, güçlü finansal yapısı ve kuruluşundan bugüne kadar yapmış olduğu referans projelerle Türkiye’nin önde gelen saygın, tanınmış ve kaliteli hizmet sunan firmaları arasındaki yerini almıştır.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: GREEN ELEKTRONİK HİZMETLER TİC.A.Ş.

: +90 216 606 1800

: Birlik Organize Sanayi Bölgesi Aydınlı Mah. 1. Cadde No:27 Tuzla

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol