+90 212 288 60 60

GREEN ELEKTRONİK HİZMETLER TİC.A.Ş.

GREEN ELEKTRONİK HİZMETLER TİC.A.Ş. Logo

Green Holding olarak 2007’den bu yana yenilikçi çözümlerimiz ve kapsamli hizmet yelpazemizle sektöre öncülük ediyoruz. Basta genel merkezimiz, Ar-Ge merkezimiz, ileri teknoloji yazilim merkezimiz olmak üzere faaliyetlerimize devam ediyor; enerji, elektrik, insaat ve mekanik taahhütleri, aydinlatma, araç kiralama, elektrikli sarj istasyonlari, elektrikli araç kiralama, teknoloji, yazilim, siber güvenlik, savunma ve medikal alanlarinda hizmet veriyoruz.

Dünyadaki teknolojik yenilikleri ve gelismeleri takip ederek hayata geçirdigimiz projeleri is ortaklarimiz ile bulusturuyor, güçlü referans portföyümüz ve kapsamli ürün seçeneklerimiz sayesinde sektördeki lider konumumuzu korumaya ve müsterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Kazandiran çözümler üretmeyi temel deger olarak benimsiyor; elektrik ve elektronik sistemlerin projelendirilmesinden, üretimine ve isletimine kadar uzanan kapsamli hizmet yelpazemiz ile sektördeki global degisimlere yol gösteriyoruz.

Gelecege yönelik yatirimlarimiza ve Ar-Ge çalismalarimiza büyük önem veriyor, var olanla yetinmeyerek yeni teknolojiler ve çözümler ariyoruz. Güçlü referans portföyümüz ve kapsamli ürün seçeneklerimiz ile birlikte müsterilerimizi daima bir adim öne tasiyor, yüksek teknik kapasiteli personellerimizle müsteri odakli bir yaklasim sunuyoruz.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: GREEN ELEKTRONİK HİZMETLER TİC.A.Ş.

: +90 216 606 1800

: Içerenköy, Ölçer Plaza, Sehit Ismail Öz Sk. No:37, 34752 Atasehir

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol