+90 212 288 60 60

DİES OFİS

DİES OFİS Logo

2015 yılında faaliyete geçen firmamız, ofis mobilyası, ofis koltukları, oturma grupları, makam ve personel sistemleri alanlarında üretim ve satışı üzerine toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir. Firmamız, gerek kurumsal gelişme ivmesi ile gerekse üretim ve satış hacmi itibari ile Ankara’da ve Türkiye’nin birçok şehrinde bayi ağını oluşturarak, ofis mobilyası sektörüne yön veren firmalardan biri olmuştur. Geldiğimiz aşamada 40’ın üzerinde bayisi ile hizmet vermektedir.

Ofis mobilyasında modern ve özgün bir marka yaratmayı hedefleyen firmamız, uzun süren tasarım çalışmaları sonucunda; kalite, estetik ve işlevselliği tek bir konsept çerçevesinde bütünleştirdiği ürünlerini Dies Ofis markası ile pazara sunmuştur. Ofis mobilyasındaki küresel trendlere paralel olarak ürün gamı sürekli genişleyen firmamız, kısa zamanda tasarımcı, mimar ve iş çevrelerinin ilk tercihleri arasına yerleşti. Yurt içi ve yurtdışında uluslararası ölçekli pek çok projeye bayiler aracılığıyla imza atarak bulunduğu sektörlere önderlik eden yüzlerce firmanın kurumsal kimliklerini tamamlamak için seçtiği marka oldu.

Firmamızın amacı; müşterinin mekânsal ihtiyaçlarına ve zevklerine yönelik fonksiyonel ve dönüşebilen çözümler sunarak, kullanıcının ihtiyaçlarına en uygun ürünleri önererek projelendirmek ve ekonomik şartlara uyum sağlayacak şekilde tecrübe, kalite ve estetikten ödün vermeden mekânlar sunmaktır.

Dies Ofis, günümüzün tasarım ilkeleriyle bütünleşen yenilikçi mimari malzemeleri takip eder ve tüm detaylarıyla projelerinde kullanarak, daima çalışan ve genç kalan tasarımlar üretir. Yaratan, paylaşan, tartışan ve üreten, donanımlı kadrosuyla hayatınızda farklılık yaratır.

 
Teklif Al
Firma Bilgileri

: DİES OFİS

: +90 312 348 8006

: Demirhendek Cad. No:18/A Siteler Altındağ

  • Üretici

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol