+90 212 288 60 60

NESLİ MOBİLYA KOLTUK ORMAN ÜRÜNLERİ / NİLL'S

NESLİ MOBİLYA KOLTUK ORMAN ÜRÜNLERİ / NİLL'S Logo

“NILL’S” markasının temeli olan başarılı çalışmalar; 1955 yılında, ilk kuşağın Ankara-Siteler’in kuruluşunda etkin bir şekilde görev almasıyla başlıyor. 

Mobilya tasarım faaliyetlerinin başlangıç tarihi ise, 1966 ’yılında “Özen Kardeşler” isimli firmanın hüviyeti iledir. Hem Ankara hem de Türkiye de gelişmeye başlayan sektörle beraber, ürün portföyü tasarlanıp, sürekli yenilenerek, 1983 yılına kadar, buradaki üretim faaliyetlerine devam ediliyor.

1983’e gelindiğinde, İnegöl’ün mobilya üretiminde, doğal kümelenme merkezi olması, kaynaklarla, limanlara yakınlığı dolayısıyla, yeni merkez faaliyetlerine burada devam edilmesine karar veriliyor ve ikinci kuşak inisiyatif alarak buraya taşınıyor. 

2007 yılında; pazardaki yeni gelişmeler ve fırsatlar ışığında, NILL’S markasına dair kurumsal çalışmalar, tüm boyutlarıyla tasarlanarak, yepyeni üretim tesisleri, yeni bir yönetim anlayışı, çalışan kadrosu ve özgün koleksiyonlarla, sağlam ve derin kökler üzerinde, pazarda yepyeni bir oyuncu doğuyor.

Yine aynı yıl içerisinde, “İstanbul Mobilya Fuarı” ile, pazarda ilk marka kimlikli, başarılı sunum gerçekleştirilerek hem Türkiye hemde uluslararası pazarlara ilan ediliyor. Hemen akabinde, soft döşemeli ürünlerin tasarımı, koleksiyon çalışması ve üretimi başlatılıyor.

Kendi segmentinde, dünya kalite standartlarında üretim yaparak; kimlikli dağıtım ağı satış ve satış sonrası hizmet anlayışı ile tüketici ihtiyaçları ve mutluluğunu ön planda tutan NILL’S, koleksiyonlarını; Türkiye ve dünya mobilya pazarında başarılı ve çözüm odaklı bir şekilde nihai kullanıcılarıyla buluşturuyor.

50 yılı aşkın derin tecrübe kökleri üzerinde inşa edilmiş olan NILL’S, hem ülkemizi dünya mobilya pazarında başarılı bir şekilde temsil etmekte, hem de uluslararası bilinen bir marka olarak özgün, açık fikirli, yenilikçi biçimde çalışmalarına ve hizmetlerine devam ediyor.

NILL’S olarak; sadece ürün tasarımı yapmıyor, sizleri anlıyor, taleplerinizi önemsiyor, fikirlerinizi değerlendiriyor, daha güzel yarınları beraberce inşa edebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz…

Teklif Al
Firma Bilgileri

: NESLİ MOBİLYA KOLTUK ORMAN ÜRÜNLERİ / NİLL'S

: +90 224 718 5019

: Mahmudiye Mah. 27. Mobilya Sokak No:1 16400 İnegöl

  • Üretici

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol