+90 212 288 60 60

NURUS

NURUS Logo

Nurus, 1927 yılında Nurettin Usta tarafından bir marangoz atölyesi olarak Ankara’da kurulmuştur. Bu mirası ASO’ya kayıtlı ilk kadın sanayici olan kızı Birten Gökyay ve eşi Akın Gökyay devralmıştır.

İnsanların değişen gereksinimlerini anlayarak zamanın ötesinde çözümler üreten nurus, araştırma-geliştirmeye dayanan yenilikçi yaklaşımı ile geleceği şekillendiren ürünler tasarlamaktadır. Uzman kadrosu, etkin insan kaynakları yönetimi ve geliştirdiği sistemlerle projenin başlangıcından teslimatına kadar tüm süreci dijital platformda yönetebilen bir altyapıya sahiptir.

Nurus, 1927 yılından günümüze kadar profesyonel mobilyaların yönetimi ve tasarımı alanlarında çağdaş bir yaklaşım sergileyerek fark yaratmaya devam ediyor. nurus üretimini kullanıcı odaklı ve çevresel normlara uygun olarak gerçekleştiriliyor. nurus, kurulduğu ilk günden beri aynı etik değerlere sadakatle sahip çıkan; çalışanlardan, tasarımcılardan, tedarilçilerden ve çözüm ortaklarından oluşan çok büyük bir aile. Güven ve sadakat duyguları ailenin üyelerini birbirine bağlıyor.

 
Teklif Al
Firma Bilgileri

: NURUS

: +90 312 844 0050

: 1.Osmaniye, Oğuz Cd. Organize Sanayi Bölgesi No:25, 06935 Ahi Evran Osb/Sincan

  • Üretici

  • Satıcı

  • Genel Dağıtıcı

1
E-Bültene Abone Ol