+90 212 288 60 60

ELİT OFİS

ELİT OFİS Logo

Elit Group of Companies içinde üç farklı firma ve marka ile 1984’ten beri mobilya sektöründeki önemli firmalardandır. İsmail Erdem firması 1984 yılında 200 m² bir atölyede ofis koltuğu üretimine başlamıştır. Günümüzde kendine has özgün standart mobilya üretimi yapan firma, dünya markalarını da bünyesinde barındırmaktadır. Elit Anahtar Teslim Mobilya, 2002 yılında Erdem’den sonra kurulmuş taahhütlü mobilya firmasıdır. “Elit Ofis Mobilyaları” uygulamalı proje üretimi ile birlikte Ofis Donatım Mühendisliği hizmetlerinin tüm aşamalarını bu konularda deneyimli teknik kadrosu ile gerçekleştirerek “Anahtar teslimi” hizmet vermektedir.
“Elit Ofis Mobilyaları” özel dekorasyon projeli işleri gerek yurt içinde gerekse yurt dışında başarılı çalışmalarla uygulamaktadır. Yurt içinde ve yurt dışında; Üniversiteler, Kütüphaneler, Havalimanları, Oteller, Hastahaneler, Resmi Kurumlar, Özel Kurumlar, Bankalar ve Finans kuruluşlarına hizmet vermeye devam etmekteyiz. Ofis donatım çözümleri; özel ürün tasarımları ile üretimin her aşamasında ileri üretim teknolojisi kullanılarak, çağdaş çalışma ve yaşam ortamları oluşturulmaktadır.
Elit Yapı, 2013 yılında kurulmuş iç dekorasyon konusunda tüm malzeme ve uygulamaları yapmaktadır. Kaba inşaat hariç iç mekan ve yapı malzemelerini tasarlamakta ve uygulamaktadır.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: ELİT OFİS

: +90 212 451 8998

: Osmangazi Mahallesi, 3125. Sk. No:10, 34510 Esenyurt

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol