+90 212 288 60 60

SANÇİM ÇİMENTO

SANÇİM ÇİMENTO Logo

2006 yılında ÇED Raporunun alınmasının ardından temelleri 2008 yılında atılan Sançim Bilecik Çimento 03.02.2010 tarihinde ilk klinkerini üretmeye başlamıştır.
Çimento satışında Güney Marmara, Kuzey Ege ve Orta Anadolu bölgelerinde faaliyet gösteren Sançim %100 Aşkale Çimento Sanayi T.A.Ş. iştirakidir.
Dört Hazır Beton Tesisi ile faaliyetlerine hız vermesi sonucunda "Sançim Beton" markası ile farklı lokasyonlardaki hazır beton müşterilerinin taleplerini karşılamaktadır.
Topluma ve doğaya değer katarak üretim yapmayı hedefleyen Sançim, lokasyon avantajı ile çevresindeki mermer ocaklarından çıkan ve doğada biriken mermer atık parçalarını çimento üretiminde hammadde olarak kullanmakta ve Türkiye’nin en kaliteli çimentolarını üretmektedir.
Doğadan aldıklarını tekrar ülke ekonomisinin ve müşterilerinin hizmetine sunarken yarattığı değer ile yapıların daha kaliteli ve güvenilir olmasını amaçlamaktadır.
" Bölgesinde ve global pazarda güvenilen ve en çok tercih edilen bir marka olmak " vizyonu ile üretime başlayan Sançim, kaliteli hizmet anlayışı ve çözüm ortaklığı yapısı ile müşterilerine, sağladığı gelişim olanakları ile çalışanlarına, doğadan aldıklarını ülke ekonomisine geri vererek ekonomiye, yasal ve etik değerlere bağlılığı ile topluma, gelişen teknolojiyi ve küresel pazarları takip ederek kendine değer yaratmayı misyon edinmiştir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: SANÇİM ÇİMENTO

: 444 76 26

: -

: Taşçılar Köyü 2651 Parsel Pafta No:2

  • Üretici

  • Satıcı

  • Genel Dağıtıcı

1
E-Bültene Abone Ol