+90 212 288 60 60

DORTEK KAPI

DORTEK KAPI Logo

Türkiye’nin ilk kapı markası olarak yola çıkan Dortek, faaliyete başladığı günden bu yana Türkiye’de kapı mimarisi, tasarımı ve teknolojisine yön veren şirket olmuştur.Sürekli gelişen ürün gamı, anahtar teslim uygulama çözümü, montaj dâhil garanti uygulaması, projelere özel mühendislik çözümleri, artan pazar payı ve yakaladığı başarı çizgisi ile Dortek, sektörünün lideri olma konumuna gelmiştir. Kastamonu’da 30.000 m2 kapalı alanda üretimini sürdüren Dortek, yüksek üretim kapasitesi  ve kalitesi ile Türkiye’nin, kapı üretiminde en büyük ve teknolojik anlamda en kapsamlı, üretim tesisi olma özelliğini taşımaktadır.

Fabrikasının makine parkında UV (Ultra Viole) Lake, PVC, doğal ve endüstriyel ahşap üretim hatları ile tam otomatik üretim yapmakta olan Dortek;  konularında uzman ürün geliştirme, Ar-Ge ekibi, proje satış mühendisleri ve bayileri aracılığıyla yurt çapında konumlanan mağazaları ile, müşterilerine daha iyi bir hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Dortek, performans uygulamaları, açılım seçenekleri ve ölçülerden bağımsız olarak ürün gamında yer alan 2000’den fazla iç kapı model seçeneği ile kapıda tartışmasız en geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermektedir. Çelik kapı, yangın kapısı ve diğer performans kapılarına ek olarak; mutfak ve banyo uygulaması da bütünleşik ahşap çözümlerinde öncelikli olarak yer almaktadır. Dortek, bir konutta ihtiyaç olan tüm ahşap bileşenleri, en uygun çözümlerle proje müşterilerine tek elden sunmaktadır. Bunun yanı sıra okul, hastane, ofis, AVM ve oteller için de tüm ahşap bileşenler aynı kalite ile sunulmaktadır.

Ürünlerinin kendisi için hiç bitmeyecek bir mimari uygulama alanı olduğunun bilincinde olan Dortek, daha yapılması gereken çok iş ve keşfedilmesi gereken yenilikler olduğunu düşünmektedir.  İşini tutkuyla yapan ve ürün geliştirme çalışmalarına ciddi bir motivasyonla devam eden Dortek, geleceğe dair vizyonuyla, kapı ve mobilya dünyasının en iddialı çözüm ortaklarından birisi olmayı hedefliyor.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: DORTEK KAPI

: +90 216 412 4035

: Merdivenköy Mah. Yumurtacı Abdi Bey Cd Dikyol Sk. No:1/1A Kat:19, 34732 KADIKÖY

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol