+90 212 288 60 60

ÇEBİ KİLİT VE MOBİLYA

ÇEBİ KİLİT VE MOBİLYA Logo

Daima heyecan verici özgün fikirler ve tutkulu tasarımlar...

Çebi; çizgi üstü, özgün ve rafine tasarımlarını besleyen tutku ve kusursuzluk temasıyla imzasını 1979‘dan bugüne yaşam alanlarına taşıyor. Sektördeki uzun geçmişinin kazanımlarıyla derin tecrübesini bilgi ve uzmanlık ile birleştiren Çebi, ayrıcalıklı kalitesi ve özgün tasarım çeşitliliği ile yıllardır zor olanı başarıyor. Tasarımın ve tarzın temsil ettiği özgün koleksiyonları ile dekorasyonlara yenilikçi dokunuşlar yapıyor. Özgün bakış açısı ve natürel bir yorumla Çebi tasarımcıları, mimari felsefelere oran ve denge uyumuyla eşlik ediyorlar. Sıradanlığın, tasarım farklılığı ve konfor odaklı bir kurguyla kırılacağına inanan Çebi, özgünlüğünü geniş bir seçkiye sahip inovatif koleksiyonlarıyla ortaya koyuyor.

Türkiye’nin alanında önde gelen firmalarından olan Çebi stil sahibi koleksiyonlarında sofistike yaşam tarzını zamansız parlak tasarımlarla tanımlıyor. Ürünlerini mümkün olan en üst seviyeye taşımak için fonksiyonelliği ve ergonomiyi dikkate alarak tasarım ve koleksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Popüler mimari yaklaşımları, iç mimari ve mobilya trendlerini yakından takip ediyor, zamanın ruhunu yansıtan renklerini tasarım ve koleksiyonlarına taşıyor. Bu sayede modern ve klasik tarzdaki tüm mekanları “daima heyecan verici” bir şekilde tamamlıyor.

İnsanlığın ortak geçmişini oluşturan büyük medeniyetlerin simgesel form ve sembollerinden esinlenen Empire Collection, yeni materyalleri genç bir ruhla işleyen, bugünün dinamizmine seslenen Joy Collection ve zamansız çizgilere sahip Çebi tasarımları, alışkanlıkları değiştiren mimari tasarım akımlarından ve yenilikçi yaklaşımlardan destek alıyor. Estetik birikimi ve çağdaş trendleri harmanlayarak şık bir ahenk yakalayan her bir üründe, geleneksel ve modern öğeler uyumlu bir şekilde sergileniyor. Çebi kimliğinin seçkinliğini vurgulayan zengin, göz alıcı, sakin, çarpıcı, parlak ve eğlenceli tasarımlar, çevre dostu ve sürdürülebilir tüm mimari konseptlere kusursuz şekilde uyum sağlıyor.

Çebi, yaşam alanlarına ve projelere “sadece tasarım” sunmuyor. Çebi profesyonelliğinin simgeleri olan, şekillendirmedeki ustalık, kaplama kalitesi ve dayanıklılık, yüksek yüzey kalitesi ve mükemmel yüzey pürüzsüzlüğüyle Çebi, koleksiyonlarını ve ürünlerini, “sadece tasarım”ın çok ötesine taşıyor. Hammadde seçiminden üretim süreçlerine kadar her aşamada çevre duyarlılığını koruyarak yenilenebilir enerjiler kullanıyor. Doğaya ve gelecek nesillere karşı sorumluluk bilinciyle dünyadaki karbon ayak izini azaltmak için ağaçlandırma faaliyetlerini yürütüyor. Çebi dünyasında, mobilyaların ve hayatın ayrılmaz bir parçası olan özgün tasarımlar, daha fazlasını isteyenlere tutku ve ilham veriyor.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: ÇEBİ KİLİT VE MOBİLYA

: 444 5 857

: Abdurrahman Gazi Mh. Akabe Cd. No:33

  • Üretici

  • Satıcı

  • Genel Dağıtıcı

1
E-Bültene Abone Ol