+90 212 288 60 60

GÖLTAŞ HAZIR BETON

GÖLTAŞ HAZIR BETON Logo

Şirketimiz 1989 yılında Göltaş Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ nin kapasite artırımı için kurulan 2. hattın ve fabrikanın diğer ünitelerindeki hazır beton ihtiyaçlarını karşılamak için Isparta Hazır Beton Tesisi kurulmuş ve 2 mikserle üretime başlamıştır.

Göltaş Çimento A.Ş. bünyesinde 1990 yılından itibaren piyasaya hazır beton satmaya başlamıştır. Ülkemizde hazır beton üretimine ve tüketimine paralel olarak 1995 yılında Antalya Hazır Beton Tesisi devreye alınmıştır. Hazır beton tesislerimiz 1996 yılında Göltaş Çimento A.Ş. bünyesinden ayrılarak 100.000 TL sermaye ile Göltaş Hazır Beton ve Yapı elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. adı altında yeni bir şirket olarak kurulmuş ve tesis, araç ve ekipmanları Göltaş Çimento A.Ş.‘den kiralayarak faaliyetine devam etmiştir.

2009 yılı Ağustos ayında Burdur ve bölgesinin hazır beton ihtiyacını karşılamak amacıyla yeni bir beton santrali kurulmuştur. Ayrıca çok uzun süreden beri kullanılan ve ekonomik ömrünü dolduran Isparta Tesisi beton santralinin yerine yeni bir santral alınarak yeni yerinde hizmet vermeye devam etmektedir.

Isparta ve Burdur Tesislerimizin hammadde ihtiyacını karşılamak için Isparta hazır beton tesisimiz bünyesinde 320 ton/saat kapasiteli kırma eleme tesisi mevcut olup, agrega üretimi yapılmaktadır. 2014 yılı içerisinde agrega satışına da önem verilmiş ve beton agregalarının yanında özellikle karayolları teknik şartnamelerine uygun temel, alt temel ve asfalt yapımı için uygun malzeme üretilmiş ve satılmıştır.

2016 yılında lojistik ve maliyet avantajı sağlamak amacıyla Isparta merkez hazır beton santrali kurulmuştur.

01.04.2015 Tarihi itibariyle, beton nakliye ve pompa hizmetleri taşerona devredilmiş bu sayede işçilik ve bakım maliyetleri iyileştirerek, ürün kalitesinin artırılması, sürdürülebilirliğin sağlanması amaçlanmıştır.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: GÖLTAŞ HAZIR BETON

: +90 212 327 0080

: Vişnezade Mah. Prof. Alaeddin Yavaşca Sok. Marmara Apt. No: 4/2 Beşiktaş

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • Genel Dağıtıcı

1
E-Bültene Abone Ol