+90 212 288 60 60

EJOT TEZMAK BAĞLANTI ELEMANLARI

EJOT TEZMAK BAĞLANTI ELEMANLARI Logo
EJOT-Tezmak, Almanya merkezli EJOT Holding'in İstanbul'da kurulu kardeş şirketidir. EJOT ise Bağlantı Elemanları alanında faaliyet gösteren orta ölçekli grup şirketlerinden oluşmaktadır. EJOT'un ana müşterileri otomotiv, otomotiv yan sanayisi, telekomünikasyon, tüketici elektroniği ve inşaat endüstrisinde faaliyet gösteren firmalardan oluşmaktadır.
 
Metale kendinden diş açan vida, plastik ve mühendislik plastiği vidası, karmaşık şekilli soğuk dövülmüş parçalar, çatı sistemleri, cephe kaplaması ve ejothermT® ismini verdiğimiz bina izolasyonu sistemleri gibi son derece yenilikçi ürün yelpazemizi müşterilerimize sunmaktayız.

EJOT bütün bağlantı ve montaj problemlerini müşterileriyle yakın iş birliği kurarak çözer. Amacımız ”Zeki” çözümler sunmak. EJOT ürünleri montaj kalitesini güvence altına aldığı gibi genel olarak proses maliyetlerini düşürür.
EJOT dünya çapında 33 iştirakında çalışan 3100'ün üzerinde çalışanıyla 90 yıllık tarihi olan bir firmadır.
 
EJOT-Tezmak Gaziosmanpaşa İstanbul'da bulunmaktadır. Teknoloji harikası üretim hattı 170'in üzerinde çalışanıyla EJOT-Tezmak hem uluslararası pazara hem de yurtiçi pazarına, çoğunlukla kendinden diş açan vida olmak üzere bağlantı elemanları üretmektedir. Yüksek vasıflı çalışanlardan oluşan teknik ekibimiz müşterilerimizi dizayn fazından üretim başlangıcına kadar desteklemektedir.
Teklif Al
Firma Bilgileri

: EJOT TEZMAK BAĞLANTI ELEMANLARI

: +90 212 477 7792

: Cebeci Cad. No:84 Küçükköy

  • Üretici

  • Satıcı

  • Genel Dağıtıcı

1
E-Bültene Abone Ol