+90 212 288 60 60

ÇİMBETON

ÇİMBETON Logo

Çimbeton, 1985 yılında bağlı bulunduğu grup şirketi Çimentaş tarafından kurulmuş olup, 1986 yılında hazır beton üretimine başlamıştır.

Çimentaş şirketler topluluğu; çimento, hazır beton ve agrega ürünlerinde dünyanın önde gelen şirketleri arasında yer alan Cementır Holding’ e bağlı gruptur.

Hazır beton sektöründeki 35 yıllık deneyimi, çevreci ve sürdülebilir hazır beton teknolojilerine yapmakta olduğu yatırımlar ile geleceğe güvenle bakan Çimbeton, dinamik ve güçlü ekibi ile müşterilerine ihtiyacı olan çözümler sunarak inşaat maliyetlerine olumlu katkı sunmayı hedefler.

Çimbeton, hazır beton üretim ve teslim süreçlerine günümüz teknojisini entegre etmekte, sürekli yenilenen modern dağıtım filosu ile müşterilerinin gereksinimlerini hızlı ve en doğru koşullarda karşılayarak sektöründeki öncülüğünü sürdürmektedir.

Türkiye’nin ilk tam kapalı hazır beton tesisini kurarak, çevre bilinci konusunda sektörüne öncülük eden Çimbeton, çevre ile ilgili mevzuat şartlarını yerine getirmeyi ve kullanmayı temel performans hedefleri arasında tutar. Yılların getirdiği deneyim ve bilgi birikimi, Çimbeton’un tüketiciler için güçlü bir çözüm ortağı olmasını sağlamaktadır.

Çimbeton, Ege, Marmara ve Doğu Anadolu Bölgelerinde 18 hazır beton tesisi ve yıllık 3.600.000 m³ hazır beton kapasitesi ile hizmet vermektedir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: ÇİMBETON

: +90 232 472 0172

: Egemenlik Mah. Işık Cad. No:4 Işıkkent Bornova

  • Üretici

  • Satıcı

  • Genel Dağıtıcı

1
E-Bültene Abone Ol