+90 212 288 60 60

İNKA YAPI BAĞLANTI ELEMANLARI

İNKA YAPI BAĞLANTI ELEMANLARI Logo

1986 yılında Haluk Arıcan tarafından Metal işleme sektöründe diğer firmalardan farklı bir vizyonla kurulan INKA, kısa bir süre sonra yapı sektörünün gereksinimi olan bağlantı elemanları üretimine başladı.

1995 yılında Avrupa’ya ihracata başladıktan sonra ISO 9001 belgesini alan INKA, daha sonra da FM, UL, MPA, ISO 14001, OHSAS 18001, GOST ve TSEK belgelerini alarak sektörün önemli bir oyuncusu haline geldi.

2004 yılında ise tüm altyapısını ERP sistemi ile güçlendirerek süreçleri ortak veri tabanında sürdürebilir ve izlenebilir hale getirdi. Böylece pazardaki rekabetçi gücünü arttırdı.

2009 yılında egsoz kelepçesi üretimine başlayarak "otomotiv sektörüne" tier 3 tedarikçisi olarak girdi. Halen devam eden egsoz kelepçesinin yanında yine otomotiv sektörü için; 3016 kelepçe, profil kelepçe, bant kelepçe, V bant kelepçe gibi ürünlerin üretimlerini de yaparak otomotiv sektörü için ürün gamını genişletti.

Bugün, INKA sektörün kalite temsilcisi olarak; ürünlerinin %70’ini AVRUPA pazarlarına ihraç etmektedir. İhracatının %80’ini batı Avrupa ülkelerine, geri kalan %20’sini de Orta Doğu, Rusya, Türki Cumhuriyetler, Balkanlar ve Kuzey Afrika ülkelerine yapmaktadır.

%35’lik kadın istihdam oranı ile de Türkiye’de Metal İşleme Sektörü'nde bir ilki başarmış olan İNKA, gerek çevreye olan duyarlılığı gerek ise sosyal sorumluluk projelerine verdiği önem ile farklılık yaratmaktadır.

Hizmet vermekte olduğu global pazarın ihtiyaçlarına göre kendini sürekli yenileyen İNKA, ürün çeşitliliği arttırıp daha geniş coğrafyalara yayılmaktadır. Kurulduğu günden beri bu büyüme çabasını çalışan bağlılığından ve kalite standartlarından ödün vermeksizin, özenle ve başarıyla devam ettirmektedir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: İNKA YAPI BAĞLANTI ELEMANLARI

: +90 216 593 9000

: İstanbul Anadolu Yakası OSB Gazi Bulvarı No:7 Tuzla

  • Üretici

  • Satıcı

  • Genel Dağıtıcı

1
E-Bültene Abone Ol