+90 212 288 60 60

LAYHER İSKELE

LAYHER İSKELE Logo

Layher, 2011’de Türkiye’de başladığı yolculuğuna devam ediyor. Sistem iskele tanımının Türkiye’de ilk kez duyulmasını sağlamasının yanı sıra, hali hazırda iskele endüstrisinin de birçok paydaşına öncülük etmiş bir felsefenin bayrak taşıyıcısı konumunda.

İmrenilen, taklit ve takip edilen bir marka yaratmak, şüphesiz güç bir iş. Daha da güç olan, yarattığınız markanın yüklendiği misyonu ve bayrağı, hiç bıkmadan ileriye taşıyabilmek.

Layher Türkiye, daha çok genç olan sistem iskele pazarında, daima yenilikleri ile takip edilen, kalitesi ile öncü olan, sistem iskele denilince akla ilk gelen marka olma bilinciyle iskele pazarının geleceğine ve kendi geleceğine yatırım yapıyor.

Global ölçekte dünyanın en büyük sistem iskele üreticisi olmanın verdiği özgüvenle, 40 ülkede 1.900 çalışanının emeğini ve tecrübesini, yerelde Türk kullanıcısına ve kendi iş ortaklarına aktarabilmenin uğraşını veriyor.

Almanya’da aynı kaynaktan çıkarak dünyanın dört bir yanında kullanılan Layher markasını, aynı ürün ve hizmet kalitesi ile sunmaya çalışırken, iş ortaklarının karlılığından ve en önemlisi güvenlikten taviz vermeyen yaklaşımı Layher Türkiye’yi farklı bir yere koyuyor.

Layher Türkiye; genç, uzman ve işine tutku ile yaklaşan kadroları ile iskele kullanıcılarının ve uygulayıcılarının “daha fazla olanak” felsefesini işlerine adapte etmesi için durmadan çalışıyor ve kısa sürede geldiği noktanın endüstri ve kendisi için yeterli olmadığının farkında olarak, bayrağı daha da ileri taşımayı hedefliyor.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: LAYHER İSKELE

: +90 262 655 0606

: İstanbul Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi Köseler Mah. 5. Cad. No:18 Dilovası 41455

  • Üretici

  • Distribütör

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • Genel Dağıtıcı

1
E-Bültene Abone Ol