+90 212 288 60 60

KOCALAR ŞİRKETLER GRUBU

KOCALAR ŞİRKETLER GRUBU Logo

Kocalar Şirketler Grubu’nun nihai amacı; disiplinli ve ilkelerine bağlı çalışarak inşa ettiği bu yapıyı, etik ilkelere bağlı kalıp sürdürmek ve gelecek nesillere kusursuz şekilde aktarmaktır.”

Ankara’nın köklü aile şirketlerinden olan Kocalar Şirketler Grubu, 1970’li yılların ortalarından itibaren hazır beton ve inşaat sektöründe başladığı hizmet serüvenine, ilk günkü heyecan ve coşkuyla devam ediyor.

Bugün, Kocalar Beton ve Kocalar Yatırım olarak hizmet verdiği müşterilerine, güven ve yenilik temelli bir anlayışla çözümler sunan Kocalar Şirketler Grubu, tüm ürünlerini, enerjisini, bilgisini ve teknolojisini öncelikle insan yararına sunduğu için sektörde en büyüklerle anılmaktadır.

Grubun bünyesinde faaliyet gösteren şirketlerin tamamı; Türkiye için üretmenin önemini tüm benliği ile kavramış, geçen zaman içinde tecrübesini arttırmış, sektörlerinde kurumsallaşmış ve birçok dalda entegre kuruluşlar haline gelmiştir.
Kocalar Şirketler Grubu’nun nihai amacı; disiplinli ve ilkelerine bağlı çalışarak inşa ettiği bu yapıyı, etik ilkelere bağlı kalıp sürdürmek ve gelecek nesillere kusursuz şekilde aktarmaktır

Teklif Al
Firma Bilgileri

: KOCALAR ŞİRKETLER GRUBU

: +90 312 528 1040

: Esenboğa Havalimanı Yolu 13. Km Pursaklar

  • Üretici

  • Uygulamacı

1
E-Bültene Abone Ol