+90 212 288 60 60

EKOL İSKELE KALIP SİSTEMLERİ

EKOL İSKELE KALIP SİSTEMLERİ Logo

Firmamız 1995 yılından bu yana inşaat iskelesikalıp sistemleri ve iskele ekipmanları konularında deneyim ve uzmanlığı ile sektörün önde gelen üreticilerinden biri olmuştur. Avrupa standartlarında üretim yapan firmamız, imalatlarını tam otomatik makinelerde yapmaktadır. Sürekli artan ürün yelpazesi arasında; H Tipi Güvenlikli İskeleFlanşlı İskeleMobil İskeleH Tipi Kalıp Altı İskeleTeleskopik Direkİskele ElemanlarıGüvenlik BariyeriAlüminyum KalıpÇelik KalasÇelik Platform MerdivenAlüminyum Kalas ve Alüminyum Platform Merdiven yer almaktadır.

Ürünlerimiz ISO9001, TS EN 1004, TSEN12810-1, TSEN74-3, ISO3834-3, CEEN1090-1 ve ISO14001 kalite belgelerine sahiptir.

Ekol İskele, sürekli olarak ürün kalitesi ve ürün çeşitliliği artırmaktadır. Müşteri talep ve beklentilerini ekonomik ve kaliteli bir şekilde karşılayabilmek için teknolojik gelişmelere paralel olarak kendini yenileyen ve geliştiren bir anlayışa sahiptir.

Ticari hayatında her zaman kaliteli, hızlı amacına uygun iş yapmak, müşterilerin çözüm ortağı olmak birinci stratejimiz olmuştur. Yurtiçi ve yurtdışı pazarlara tecrübeli mühendis, teknik eleman ve diğer kalifiye iş gücü ekibiyle hızlı ve doğru bir şekilde hizmet vermektedir.

Değerli Müşterilemizin Dikkatine;

Son zamanlarda toplumca kaliteyi benimseyip, ortak bir çalışmanın ürünü olan iskele anlayışı; imalat, satış, kiralama kültürel zenginliğin en önemli kaynaklarından biridir.

Bireyin kendi emeğiyle başlattığı tecrübenin detaylara gösterilen özenle birleştirildiği nesilden nesile aktarılan birikimlerin yoğun emek ve titizlikle harmanlandığı sabırla kat edilen uzun ve meşakatlı bir yolculuktur.

Tıpkı sanatla ilgilenen ustalar gibi bizde her iskele modelini aynı kaliteyi size sunabilmek için tecrübemizle ve ayrıntılara verdiğimiz önemle yıllardır hep en iyisini üretmek için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.

Sizlerle bugüne gelmekten mutluyuz.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: EKOL İSKELE KALIP SİSTEMLERİ

: +90 216 561 7965

: B.Bakkalköy Mh. Samandıra Cd. No:3 Maltepe

  • Üretici

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol