+90 212 288 60 60

ASYAPI İNŞAAT KALIP

ASYAPI İNŞAAT KALIP Logo

1979’da tie-rod ve ayar mili üreterek faaliyetine başladığımız inşaat sektöründe bugün ulaştığımız 4.000m2 kapalı, 6.000m2 açık, olmak üzere toplam 10.000m2 imalat sahamızda teleskobik boru dikme, dış cephe iskelesi, ahşap ve çelik pano kalıpları, kalıp altı iskele döşeme sistemleri, tünel kalıp aksesuarları, boru kelepçesi, çiroz, çiroz sıkma makineleri, tie-rod, iskele ayar milleri (boru, dolu malzeme) ve müşterilerimizin talep ettiği özel siparişlerin imalatını ve satışını yapmaktayız.

Gelişen inşaat kalıp sektöründe inşaat firmalarımızın kaba inşaat kalitesini yükseltmek ve ekonomik çözümler üretmek. Kalıp uygulama süpervizörlüğü desteği vermek. Satış sonrası hizmet ve firmanın envanterinde bulunan kalıpların ve iskelelerin başka projelere de uygulamasını sağlamak sunduğumuz bir başka hizmetimizdir. Kalıp planlaması, Projeli kalıp ve iskele çözümleri üretmek için proje ofisimiz ile hizmetinizdeyiz.

Firmamız, son yıllarda gelişen dış cephe kaplama sektörünün ihtiyaç duyduğu ‘H’ tipi dış cephe (sıva iskelesi) iskelesinin imalatına başlamıştır. Buna bağlı olarak hızla büyüyen iskele KİRALAMA sektöründe adım atarak, iskele kiralamanın hem teknik aşamasında, hem de kurulum aşamasında müşterilerine hizmet vermektedir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: ASYAPI İNŞAAT KALIP

: +90 212 595 4796

: Yayla Mah. Konak Cad. No:12 PK.34270 Sultangazi

  • Üretici

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol