+90 212 288 60 60

ÖZLER KALIP VE İSKELE

ÖZLER KALIP VE İSKELE Logo

ÖZLER Kalıp ve İskele Sistemleri, inşaat firmalarına çözüm ortağı olmak amacı ile 1996 yılında İstanbul’da kuruldu. Projelendirme, tasarım, üretim, satış, kiralama, satış sonrası teknik destek, süpervizörlük ve proje müşavirliği hizmetleri vermektedir.

Konularında uzman, tecrübeli ve dinamik teknik kadrosuyla, mühendislik, analiz ve raporlarla desteklenmiş hızlı ve ekonomik endüstriyel kalıp ve iskele çözümleri sunmaktadır.

ÖZLER, 7.000 m² si üretim 15.000 m² si stoklama alanı olmak üzere toplam 22.000 m² lik tesisi ve 150 çalışanı ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Modern çalışma ortamlarında, iş güvenliğinin sıfır hata ile yürütüldüğü üretim tesislerinde, teknolojiyi kullanarak; otomatik kesme ve delme makinaları, metal işleme merkezleri, robotik ve otomasyon kaynak makinaları, CNC kesme ve bükme makinaları ile kaliteli ürün üretmek için sürekli inovasyonu düşünerek AR-GE yatırımları yapmaktadır.

ÖZLER, kurulduğu günden bugüne kadar sürekli artan bir ivme ile büyümesini devam ettirmektedir. Yurt içinde ve yurt dışında yerli ve yabancı birçok firmaya hizmet vermektedir. Yurt dışı müteahhitlik hizmetlerinin gelişmesi ile birlikte Türk müteahhitlerinin gittiği ülkelerde onlara çözüm ortağı olmaktadır. Sağladığı istihdam ve ürettiği katma değer ile milli ihracat hedeflerine katkıda bulunmaktadır.

ÖZLER’in bugüne kadar gerçekleştirdiği işler sağlam ve yüksek kaliteli bir hizmetin ürünü oldu. Birlikte çalıştığı firmalar bu kalitenin yanında, zamanında teslimatla, hızlı geri dönüşlerle, ÖZLER’in farkını yakından gördüler. Türkiye’nin önde gelen büyük projelerinde ÖZLER sistemleri ile yüzlerce değerli firmayı referansları arasına kattı ve katmaya devam ediyor.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: ÖZLER KALIP VE İSKELE

: +90 262 742 0637

: Mermerciler Sanayi Sitesi 3. Cadde No:40 Köseler Mah. - Dilovası

  • Üretici

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol