+90 212 288 60 60

OCC MÜHENDİSLİK

OCC MÜHENDİSLİK Logo

OCC MÜHENDİSLİK
OCC Mühendislik, konut teknolojisi alanında, Avrupa'nın önde gelen armatür, regülatör ve sistem üreticilerinden biri olan Oventrop ürünlerini sunmaktan gurur duyar.

OCC Mühendislik, portföyünde barındırdığı Oventrop'un zengin ürün kategorisi ile yapı hizmetleri endüstrisinin tüm sektörleri için ekonomik ve enerji tasarruflu vanalar, kontrolörler ve diğer bileşenleri tek elden sunmanın ayrıcalığını yaşamaktadır.

 

OVENTROP
Oventrop 1851 yılında Arnold Oventrop tarafından kurulan pirinç ve bronz parça üretimi yapan fabrikayla faaliyetlerine başlamıştır. 160 yılı aşan geçmişe sahip Oventrop'un bugün Olsberg ve Brilon'daki iki fabrikası ve buralarda görev yapan toplam 1000 çalışanı vardır. Şirket; ısıtma, sıhhi tesisat ve sanayi alanlarına yönelik 4.000 den fazla ürün ile geniş bir ürün programını arz etmektedir. Oventrop ürün programı dünyanın birçok ülkesinde satışa sunulur.

Oventrop, konut teknolojisi alanında, Avrupa'nın önde gelen armatür, regülatör ve sistem üreticilerinden birisidir. Şirket kendisini toptancıların, tesisatçıların, projecilerin ve sanayinin çözüm ortağı olarak görmektedir.

Oventrop'un hedefi, pazardaki iş ortaklarına uzun vadede yüksek fayda sunabilmektir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: OCC MÜHENDİSLİK

: +90 216 427 4356

: Kurtköy Mah. Kuzuluk Sok. No:11B Pendik

  • Distribütör

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • Genel Dağıtıcı

1
E-Bültene Abone Ol