+90 212 288 60 60

FERROLİ ISITMA VE KLİMA

FERROLİ ISITMA VE KLİMA Logo

Merkezi Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Ferroli, Bestherm İklimlendirme tarafından dünya standartlarında üretilen Ferroli ürünleri, Ferroli Türkiye’nin güleryüzlü, tecrübeli satış organizasyonu ve yetkili satıcı ağı sayesinde tüketiciyle buluşmaktadır.

FERROLI firması satış noktası ve yetkili servisleri ile tüm Türkiye’de hizmet vermektedir. Yetkili satıcıları genellikle taahhütçü firmalardan oluşan FERROLI, aynı zamanda toplu konut ve endüstriyel satışlar da gerçekleştirmektedir.

Gittikçe artan tüketim bilinci, tüketicinin artan araştırma ve öğrenme ihtiyacı, firmaları kendilerini sürekli geliştirmeye yöneltmiştir. Bu sebeple FERROLI, yetkili satıcılarını ve teknik servislerini bölgesel ve il bazındaki eğitim toplantılarıyla; montaj ve teknik unsurların yanı sıra, serviste ve mağazada davranış, kalite ve yönetim konularında da bilgilendirmeye devam etmektedir. Doğalgazlı ürünlerin satış ve teknik servis hizmetlerini veren lider bir firma olarak FERROLI, 24 saat içinde bakım ve garantili teknik servis hizmeti veren, kaliteli, yaygın ve güvenilir yetkili servisleri, %100 müşteri memnuniyetini hedefleyen fiyat ve hizmet anlayışı ile "FERROLI Kalitesi"ni yaratmıştır.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: FERROLİ ISITMA VE KLİMA

: 444 4 001

: Işıktepe OSB Mah. 75. Yıl Bulvarı 2. Sokak No.4 Nilüfer

  • Distribütör

  • Satıcı

  • Genel Dağıtıcı

1
E-Bültene Abone Ol