+90 212 288 60 60

KONTROLYUM OTOMASYON SİSTEMLERİ

KONTROLYUM OTOMASYON SİSTEMLERİ Logo

Kontrolyum Otomasyon Sistemleri 2017 yılının Ekim ayında "Kontrol Bizde" sloganı ile bir fiil ticari hayatına başlamış olmasının ardında 12 senelik sektörel deneyime sahip kadro ve dinamik yapısı bulunmaktadır. Kuruluş amacı, en uygun fiyatlarla çok seçenekli markaların ürünlerini sektörde pazarlamasını ve satışını gerçekleştirmek. 25 farklı marka ile yola çıkan Kontrolyum, şu anda 35 farklı marka ve bu markalara ait 7.500'den fazla ürün seçeneği ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Kurucu kadrosu 12 yıl önce otomasyon sektöründe işe başlamış ve bu süre zarfında ülke genelinde ve yurt dışında bir çok projede hem satış hem de projelendirme kısmında görev almıştır. Tecrübe referansları içerisinde Oteller, AVM'ler, Hastaneler, Üretim Tesisleri, Okullar ve irili ufaklı bir çok otomasyon projesi bulunmaktadır. Tüm bu tecrübe doğrultusunda ürünleri en iyi tanıyan ve nasıl kullanılacağını bilen kadromuz ile müşterilerimize doğru hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Tecrübelerimizi müşterileirmiz ile paylaşıyor, ihtiyaçları doğrultusunda onları yönlendiriyoruz.

HVAC ve bina otomasyon sistemleri alanında proje bazlı olarak, toptan ve perakende ürün satışları gerçekleştirmekteyiz. Satışını yaptığımız markaların bir kısmı Türkiye lokasyonlu olup, bayi satış kısımlarını biz gerçekleştiriyoruz, bir çoğunu da ithal ederek satışa sunuyoruz. İthalatını yaptığımız ürünler, Amerika, Avrupa ve Çin menşeili olup bu markaların Türkiye distribütörlüklerini gerçekleştiriyoruz. Çin ile çalıştığımız 5 farklı fabrika var ve bu fabrikalardan satın aldığımız ürünleri tek bir marka "Hexa Controls" olarak Türkiye ve dünyada pazarlıyoruz.

 

Teklif Al
Firma Bilgileri

: KONTROLYUM OTOMASYON SİSTEMLERİ

: +90 850 441 0596

: Girne Mah. Irmaklar Sok. Küçükyalı İş Merkezi A Blok No:17 34852 Maltepe

  • Distribütör

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol