+90 212 288 60 60

DİNAMİK POMA

DİNAMİK POMA Logo

2007 Şubat ayında Gebze de kurulan firmamız, sanayi kuruluşlarına ve denizcilik sektörüne hizmet vermektedir.

ITT ve XYLEM`in Tarihçesi
Dünyanın önde gelen teknoloji ve sanayi kuruluşlarından ITT Corporation, 3 ana faaliyet kolundan biri olan ve dünyanın en büyük pompa üretim gurubu olan Akışkan Teknolojileri bölümünü ayrı bir şirkete dönüştürerek 31 Ekim 2011 tarihinde resmi faaliyetlerine bu şirket adı altında başlamıştır.

Konusuna daha fazla odaklanabilmek ve hızlı ilerleyebilmek adına yapılan bu dönüşüm ile Xylem (www.xyleminc.com) adını alan firma, bünyesindeki 35 üst düzey marka ile konusunda küresel pazarın en büyük şirketi olmuştur.

Merkezi White Plains, New York`ta bulunan Xylem Inc., 3,8 milyar Dolar geliri ile toplamda 12.000 çalışanı bünyesinde barındırmaktadır.

Xylem, eski Yunancada bitkide suyu taşıyan dokuya verilen isimdir. Suyun doğada olduğu gibi, en ideal şekilde taşınması fikrinden yola çıkarak, odak noktasında su bulunan işimizde, mühendislik açısından verimin altını çizmek istiyoruz.

Şirketin önde gelen pompa markalarından biri olan İtalya merkezli LOWARA, firmanın "Konut ve Ticari su" bölümünün yönetim birimi olarak 2004 yılından bu yana faaliyet göstermekte, (www.lowara.com) 40 yıldan fazla süredir pompa ve su teknolojileri konusuna odaklanarak üretimini, ürün gelişimini ve dağıtımını en üst seviyeye taşımak için çalışmaktadır.

Avusturya merkezli VOGEL (www.vogelpumpen.com) ticari ve endüstriyel pazarda faaliyet gösteren yüzyıla yakın geçmişinde çok kademeli pompayı icat etmiş, üst düzey döküm teknoloji ile yüksek randımanlı pompalar üreten bir firma olmanın yanında mikroişlemcili frekans kontrol sistemi olan HYDROVAR`ın da üretim üssüdür.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: DİNAMİK POMA

: +90 262 644 8788

: Mustafapaşa Mh. İbrahimağa Caddesi No: 37-B GEBZE

  • Distribütör

  • Uygulamacı

  • Genel Dağıtıcı

1
E-Bültene Abone Ol