+90 212 288 60 60

SERAMİKSAN

SERAMİKSAN Logo

Turgutlu endüstrisinin önde gelen kuruluşlarından, Bloksan A.Ş. nin ortakları tarafından 1990 yılında kurulan Seramiksan, 1994 yılında üretime başladı.

Seramiksan, gelişen teknoloji ve büyüme anlayışı ile üretimini her yıl artırarak 2011 yıllında 28 milyon m²’lik üretim kapasitesine ulaştı.

Yüksek üretim kapasitesiyle Türkiye ve dünyada sayılı üreticiler arasında yerini alan Seramiksan, seramik sağlık gereçleri (vitrifiye), yer karosu, duvar karosu, sırlı granit, teknik granit, dış cephe kaplaması ve yapı kimyasalları ürünleri ile bir dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor.

Seramiksan halen 500 bin m² açık ve 150 bin m² kapalı alana sahip fabrikasıyla , Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi'nde; İzmir’e 45 km., Manisa’ya 22 km. ve Turgutlu’ya 5 km. mesafede faaliyetlerini sürdürüyor.

Seramiksan hızla büyüyen yapısı ile bugün, yer ve duvar karoları, sırlı ve teknik porselenler, bordür ve dekoratif ürünler, dış cephe kaplaması, seramik sağlık gereçleri (vitrifiye) ve yapı kimyasalları üreten bir sanayi kuruluşudur.

Çağdaş, yenilikçi ve farklı beğenilere yanıt verebilecek koleksiyonlar hazırlayan Seramiksan, üretim kalitesine paralel, gününde teslimat ve istikrarlı fiyat politikası ile müşterilerinde yarattığı güvenle birlikte gerek yurt içi gerekse yurt dışı müşterilerinin sayısını her geçen gün arttırmaktadır.

İlk defa Seramiksan tarafından NANO teknoloji uygulanarak üretilmiş parlak Nano Tech granitler, Soluble Salt teknolojisi ile üretilmiş hem yüzeyi desenli hem de parlatılmış granitler, yarı mat-yarı parlak anti-slip kaymaz yüzey sırlı Lappato granitler ve doğanın renklerini, desenlerini 3 boyutlu dijital baskıyla mekanlara taşıyan Digiart karoların yanı sıra seramik sağlık gereçleri, Seramiksan’ın iddialı ürün gamı arasında yerini alıyor.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: SERAMİKSAN

: +90 236 313 96 13

: Organize Sanayi Bölgesi 45401 Turgutlu

  • Üretici

  • Genel Dağıtıcı

  • İhracatçı

1
E-Bültene Abone Ol