+90 212 288 60 60

Sepa

Sepa Logo

1986 yılında kurulan SEPA gelişen ve yenilikçi bir firma olarak günümüzün değişen iş dünyasının standart ve taleplerini karşılamaktadır.

33 yıllık asma tavan tecrübemizle üretim hatlarımızı  baffle, vektörel, petek genişletilmiş metal ve T taşıyıcı sistemler ile genişletip geliştirdik ve piyasaya geniş seçenekler sunabilmekteyiz.

Yılda yaklaşık 1.000.000 m2 kapasiteye ulaşan asma tavan kapasitemizle sektörün lider firmaları arasında yer almaktayız.

SEPA asma tavan sistemleri   tesisatı gizlemek, aydınlatma havalandırma ve yangın önleme elemanlarını kolaylıkla montaj etmek aynı zamanda akustik performans sağlamak üzere yaygın olarak kullanılmaktadır.

1990’lı yıllardan beri yetkin  bir metal servis merkezi olarak dilme , kesim büküm kaynak, rulo ve levha perfore lazer ve punch kesimlerle müşterilerimizin ihtiyaçlarına esnek çözümler getiren geniş seçenekli metal işleme hizmetleri vermekteyiz

Buna ilave olarak sektöre yıllık yaklaşık 2000 ton alüminyum levha ve rulo vermekteyiz

Mükemmel kalite arayışımızda ; 2004 yılında ISO 9001 belgesini ve 2007 yılında Ulusal Kalite Hareketinde EFQM “Mükemmellikte Kararlılık” aşamasını tamamladık.

SEPA endüstriyel akustik ve gürültü kontrolu konusundaki araştırma ve geliştirme çalışmalarına odaklandı. “Gürültü Perdelerinin Akustik Etkinliklerinin Geliştirilmesi “ projemiz TUBİTAK tarafından KOBİ Başlangıç Desteği kazandı

Yangın dayanımlı panellerimizi IMO gereklerine uygun olarak gemi yan sanayi için geliştirdik ve sertifikalandırdık.

Amacımız;  geniş ürün çeşitlerimiz ve ayrıcalıklı hizmetlerimizle  inşaat sektörünün ihtiyaçlarına yönelik hızlı, esnek ve kaliteli çözümler sunmaktır.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: Sepa

: +90 216 311 8065

: -

: Akpınar Mah. Hasan Basri Cad. No:3, 34885 Samandıra – Sancaktepe

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • Genel Dağıtıcı

1
E-Bültene Abone Ol