+90 212 288 60 60

GEO YAPI ÜRÜNLERİ

GEO YAPI ÜRÜNLERİ Logo

Geo Yapı Ürünleri, 2003 yılında Avrupa'nın önde gelen sandviç panel üreticilerinden Sloven Trimo firmasının Türkiye temsilciliğini alarak inşaat piyasasına giriş yaptı. Kullandığı yangına dayanıklı panellerle Türkiye'de ve yurt dışında onlarca dev projeye imzasını attı.

Güçlü ve deneyimli kadrosu, güven ve kalite prensipleriyle yapı sektörüne yön veren Geo Yapı, istikrarlı büyümesini sürdürmeye devam etti. 2009 yılının başlarında Avusturya firması Austroplan TPO çatı membranlarının temsilciliğini aldı. Hemen ardından 2010 yılında Knauf Insulation firmasının OEM ürünlerinin tanıtımında Türkiye bayiliği anlaşmasını imzaladı.

Geo Yapı, hayata geçirdiği projeleri, Ateş Mimarlık, Dimaş, Yüksel İnşaat, Maya İnşaat gibi Türkiye'nin en önemli mimarlık ve İnşaat firmaları ile işbirliği içinde gerçekleştirdi. Başta İstanbul olmak üzere, Kocaeli, Adana ve daha birçok sanayi kentinde çok önemli projelere adını yazdırdı.

IKEA, Siemens, Sika Kimya Sanayi, Uzel Makine, Doğan Matbaacılık, Şedele Matbaacılık, ABB Elektrik, Grundfos, Adana-Ceyhan Boru Hattı gibi Türkiye'nin kendi alanında öncü firmalarının projelerini gururla tamamladı. Saygılarımızla

 
Teklif Al
Firma Bilgileri

: GEO YAPI ÜRÜNLERİ

: +90 533 295 3424

: -

: Zübeyde Hn. Sok, No:1 Şekerevler Residence C/38 İçerenköy Ataşehir

  • Üretici

  • Distribütör

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • Genel Dağıtıcı

1
E-Bültene Abone Ol