+90 212 288 60 60

KARACE

KARACE Logo

Sektördeki öncülüğü, ilkleri, birikim ve 14 yıllık tecrübesiyle Dünya lideri iş ortakları ile birlikte yoluna devam eden Karace, daima müşterilerinin çözüm ortağı olarak yanında yer alır. Müşteri odaklı yaklaşımı ile sektörün ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan, ürünleri tedarik etmekte ve güçlü pazarlama ağı ile Türkiye’nin her noktasına bu ürünleri tanıtmaktadır... 

KARACE, yenilikçi mimarinin tüm alanlarında güvenilir iş ortağınızdır. Hem mimara hem de uygulayıcılara niteliksel olarak kusursuz bir hizmet sunar.

KARACE, Avrupa’daki metal çatı ve cephe kaplamaları için en iyi marka ve sistem üreticilerinin Türkiye Genel Distribütörü olarak yoluna devam etmektedir.

VMZINC® – Titanyum Çinko; VESTİS® – Mimari Alüminyum Sistem;
ROOFINOX® – HFX Paslanmaz çelik; MAVİS® – Boyalı Çelik Kenet Sistem

Karace, kenetli metal çatı uygulamaları için gerekli olan en yüksek kalitedeki çatı kenet makinesi, kenetleme robotu, tonoz makinesi ve el aletleri başta olmak üzere, caka büküm makineleri, kanal kapama, sac dilme ve boy kesme makineleri ile dünya lideri daha birçok markanın Türkiye’de ki tek Genel Temsilcisi olarak; danışmanlık, satış ve teknik servis hizmeti vermektedir.

 
Teklif Al
Firma Bilgileri

: KARACE

: +90 212 320 2035

: -

: Konaklar mah. Selvili sok.Emlak Bankası işm. no:1/2 k:5 d:19 4.Levent/ Beşiktaş

  • Üretici

  • Distribütör

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • Genel Dağıtıcı

1
E-Bültene Abone Ol