+90 212 288 60 60

GÜRBÜZ MAKİNA SANAYİ

GÜRBÜZ MAKİNA SANAYİ Logo

1978' de küçük bir işletme olarak yola çıkan firmamız şimdilerde ürettiği yüksek kalitedeki ve verimlilikteki ürünlerle bütün Türkiye’yi ve Dünyayı kucaklamaya doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Bize bu ivmeyi kazandıran gücü dürüstlüğe, bilime ve teknolojiye olan bağlılığımızdan alıyoruz.

Gürbüz Makina Sanayi olarak ürettiğimiz ürünlerde kalitesiz malzeme kullanmayı misyonumuza hakaret saydık ve bu iş ahlakını emsallerinden daha az kazanma pahasına dahi değiştirmedik. Bu değer yargısı vizyonumuzun temelini oluşturmuş ve bizleri sektörsel bazda saygın bir marka haline getirmiştir.

Firmamız yerel ihtiyaçlara ve müşteri taleplerine cevap verebilecek teknik bilgiye ve nitelikli alt yapıya sahiptir. Ürettiğimiz makineler taş kırma, eleme ve yıkama sistemleri, beton santralleri ve mekanik stabilizasyon plentleri gibi bir çok geniş bir ürün yelpazesinden oluşmaktadır. Ürettiğimiz bu makineler satış sonrası herhangi bir probleme karşın firmamızın garantisi altındadır.

Gürbüz Makina Sanayi; teknolojik altyapısı ile kaliteli ürünleri ve yenilikçi tasarımlarıyla bilinen saygın bir kurumdur. Gürbüz Makina Sanayi müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun makineler tasarlamadaki çalışmalarını kararlılıkla sürdürmektedir.

Makinelerimiz müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak uygun fiyatlarda, yüksek kalite ve performansta sabit ve mobil olarak tasarlanmıştır. Bizim teknik ve ticari tecrübelerimiz tasarladığımız her makinenin altyapısını oluşturmaktadır.

 

 

 

Teklif Al
Firma Bilgileri

: GÜRBÜZ MAKİNA SANAYİ

: +90 424 275 28 41

: Bingöl yolu üzeri 7. Km No: 33

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • İhracatçı

1
E-Bültene Abone Ol