+90 212 288 60 60

Noksi Metal Paslanmaz Çelik Aksesuar

Noksi Metal Paslanmaz Çelik Aksesuar Logo

Quality since 2010. Noksi’nin önceliği farklı çözüm ve seçenekler ile işortaklarını desteklemektir. Noksi güncel üretim teknolojilerine odaklanmaktadır. Ar-Ge; Noksi’nin işletme vizyonu çerçevesinde en önemli departmanlarından biridir. Dünya üzerindeki işortakları ve müşteriler farklı özellikler ve daha fonksiyonel ürünler beklemekte ve talep etmektedir. Her yıl Noksi tarafından geliştirilmiş yeni ve gelişmiş ürünleri görebilirsiniz.

Noksi kapasite ve kalite artırımı için yeni makinelere yatırım yapmaktadır, bununla beraber daha hızlı teslimat yapabilme becerisine sahip olmaktadır. Noksi partnerlerine tam destek sunar. Fikirden son ürüne kadar destekleyebilmektedir. Noksi’nin deneyimli tasarım ekibi ürün geliştirme ve yeni ürünler için çözüm üretmektedir.

Noksi tüm projeler için değerli bir tedarikçi konumundadır. Noksi’nin kaliteli ve güvenli ürünleri Türkiye’nin her yerinde bulunan hastanelerde kullanılmaktadır. Çoğu ilimizde bulunan hastaneler misafirlerine Noksi uzmanlığı ile hijyenik ve güvenli alanlar sunabilmektedir. Ayrıca Noksi ürünleri tüm dünya üzerindeki havalimanlarında, savunma üslerinde, otellerde, alışveriş merkezlerinde, rezidans dairelerde ve kamu alanlarında kullanılmaktadır. Noksi başarılı bir şekilde IDDMIB’nin “İlk 1000 İhracatçı” listesinde bulunmaktadır.

Noksi’nin Yönetim Sistemleri ve Üretim Tesisi TSE, ISO ve CE uluslararası standartlara uygunluğu onaylanmıştır.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: Noksi Metal Paslanmaz Çelik Aksesuar

: +90 216 314 0330

: Fatih Mahallesi Emirhan Sk. No:1 Samandıra Pk:34885 Sancaktepe

  • Üretici

  • Genel Dağıtıcı

1
E-Bültene Abone Ol