+90 212 288 60 60

TSA ALÜMINYUM YAPI

TSA ALÜMINYUM YAPI Logo

TSA ALÜMINYUM YAPI olarak; konut, isyeri, otel ve villa gibi mekanlarda, alüminyum, paslanmaz, pirinç, merdiven korkuluk, fransız balkon korkuluk, teras korkuluk gibi ürünlerin imalatını ve uygulamasını yapmakla yetinmeyip ve montaj esnasında da uzman kadrosu ile bir ilki gerceklestirerek sıva altı çelik plaka sistemini hizmetinize sunmaktadır.

TSA ALÜMINYUM YAPI; alüminyum kare korkuluk, dikdörtgen korkuluk ve lama korkuluk spider, küpestesiz 8+8 lamina temperli camlı korkuluklarda çok iddialı genç ve tecrübeli kadrosuyla aranılan bir firmadır.

TSA ALÜMINYUM YAPI, paslanmaz çelik tasarımı ve alüminyum korkuluk sektöründe ve daha bir çok alanda yapmıs oldugu projelerde müsteri memnuniyetini öne çıkararak faaliyetlerine ödün vermeden devam eden bir firmadır.

Alüminyum ve Paslanmaz Korkuluk Sistemleri sektöründe; deneyimli , genç ve dinamik kadrosuyla 2007 yılından bu yana firmamız her geçen gün geliserek ve kendini yenileyerek daha iyi ve güzel isler yapmayı hedeflemektedir.
Taahhüt ettigi isleri; zamanında ve kaliteden ödün vermeden tamamlamayı ilke edinen firmamız genç ve uzman kadrosuyla basarılı projelere imza atmanın vermis oldugu haklı gururu yasamaktadır.
Hedefimiz; küpeste – korkuluk ve paslanmaz çelik sistemlerinde kendi tasarımlarını yaratarak, yenilikleri sürekli olarak takip ederek , en iyi ve en kaliteli hizmeti sunarak müsteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan bir firma olmaktır.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: TSA ALÜMINYUM YAPI

: +90 242 361 3334

: Şafak Mah. Akdeniz Sanayi Sitesi 5005 Sk. No:30 Kepez

  • Üretici

  • Uygulamacı

1
E-Bültene Abone Ol