+90 212 288 60 60

Yasham Duvar Kağıtları

Yasham Duvar Kağıtları Logo

Şirketimizin temelleri 2013 yılında İstanbul’da atılmıştır. Üretim merkezi olarak Avrupa’nın ve Doğu ülkelerinin kesişim noktasında bulunan Kocaeli ili (Türkiye) seçilmiştir. Fabrikamız 42.500 m2 kapalı alana sahiptir.

Fabrikamızın en önemli özelliklerinden birisi tamamen çevre dostu üretim yapabilmesidir. Her gün biraz daha globalleşen dünyada yaşamı daha da sağlıklı ve zevkli bir hale getirmek en büyük amaçlarımızdan biridir. Üretim teknolojimizde dünyanın en ünlü markalarıyla çalışılması ile üretimimizin tüm bölümlerinin doğa dostu olması sağlanmıştır.

Hedefimiz: tüm dünyanın en zevkli duvar kağıdı tasarımcılarının yarattığı farklı desenleri bir araya getirerek duvar kağıdı sektöründe tamamen yeni bir yaşam sağlamaktır.

İşine esasen duvar kağıdı üretimiyle başlayan YASHAM Duvar Kağıtları; müşterilerinin zevklerini karşılamak adına binlerce desen içinden özenle seçtikleri tasarımı ev içi dekorasyonun en önemli öğelerinden birine dönüştürerek, birbirinden zevkli ve göz okşayan modelleriyle sizlerin karşısına çıkmaktadır.
Üst kademeden alt kademeye kadar tüm çalışanlarımız, üretimde kalite kaygısı ile yoğrulmuş profesyonel ekiplerden oluşturmaktadır.

Firmamızın temel prensibi çevremizi bizden sonraki nesillerin de sağlıkla yaşayabilecekleri şekilde koruyarak üretim yapmak ve huzur ve istekle gireceğimiz yaşam alanları tasarlamaktır.

Yaşamınızı değiştirmeyi düşünürken YASHAM’ı hatırlayınız.
Yaşamınıza YASHAM’la renk katınız.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: Yasham Duvar Kağıtları

: +90 262 502 0620

: -

: Gebkim OSB – Nuri Türker Cad. No:1 41455 Dilovası

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Genel Dağıtıcı

1
E-Bültene Abone Ol