+90 212 288 60 60

GRANITO RINO SATIŞ VE PAZARLAMA İTH. İHR. DIŞ TİC. A.Ş.

GRANITO RINO SATIŞ VE PAZARLAMA İTH. İHR. DIŞ TİC. A.Ş. Logo

1973 yılında temelleri atılan ve Türkiye’nin önemli kuruluşları arasında yer alan Söğüt Seramik, karo üretiminde uzun yıllara dayanan deneyimi ile her pazara, her alana ve her ihtiyaca uygun yüksek kaliteli tasarım çözümleri sunmaya RINO marka adı ile devam ediyor.

Sahiplendiği “DESIGN FOR ALL” marka söylemi; tecrübenin, üretim gücünün ve yenilikçi tasarımın adı!

Söğüt (Bilecik) ve Kurşunlu (Çankırı)’daki iki yüksek teknoloji üretim tesislerinde seramik ve porselen karo üretimi yapan RINO; akıllı tasarım çözümleri ile gelişmiş teknolojileri, modern tasarım trendlerini, yenilikçi karo uygulamalarını; renk, boyut, desen ve işlevlerin mükemmel uyumuyla birleştiriyor.

Türkiye pazarındaki güçlü iş birlikleri, global pazarlara odaklanan organizasyonu, güçlü üretim ve dağıtım yetenekleri ile tüm proje, ihtiyaç ve pazarlara hizmet eden RINO Türkiye’nin en büyük karo üreticisi konumundadır.

Tüm iş süreçlerinde sınırlı kaynakların sürdürülebilirliğini korumaya yüksek öncelik veren RINO süreçlerini daha verimli operasyon ve çözümler hedefiyle sürekli iyileştirmektedir.

Uluslararası tasarım anlayışı ve ileri teknoloji üretim imkanları ile RINO geçmişte olduğu gibi bu gün de; porselen ve seramik karo sektörünün öncü markası olmaya devam etmektedir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: GRANITO RINO SATIŞ VE PAZARLAMA İTH. İHR. DIŞ TİC. A.Ş.

: +90 216 572 3838

: Kayışdağı Cad. No:5/A Küçükbakkalköy- Ataşehir

  • Üretici

  • Uygulamacı

1
E-Bültene Abone Ol