+90 212 288 60 60

GRANİSER SERAMİK

GRANİSER SERAMİK  Logo

1997 yılında; kalite yönetimi ve müşterilerine hizmet noktasında mükemmelliği amaçlayarak
dürüstlüğü ilke edinen,

çalışanlarıyla ve dinamik yapısıyla genç bir kurum olan Graniser, hızla büyüyerek Türkiye’nin lider seramik karo üreticileri arasına girmiştir.

İzmir’de genel merkezini konumlandırmış; izmire 70km mesafedeki Akhisar/Manisa ‘da 275 dönüm alan üzerine kurulu fabrikasıyla toplamda 22 milyon m2 üretim kapasitesine (11 fırın ve 20 üretim bandı) sahip Graniser, Çeşitli ebat ve tasarımlarda yaklaşık 5.000 çeşit tek ve çift pişirim duvar karoları ile yer karosu ve sırlı granit üretip satmakta ayrıca dekor, bordür üretmekte ve kurduğu satış noktaları ile dünyanın farklı yerlerindeki müşterilerine hizmet vermektedir. Grubun yaklaşık 1.100 çalışanı bulunmaktadır.

Müşterilerinin her birini özel olarak değerlendiren, çalışanlarının tecrübelerini yansıtarak çözümlemelere giden Graniser, onların maksimum memnuniyetini esas kabul etmektedir.

Kalite kavramı Graniser ile bütünleşmiştir. Tüm ürünlerimiz ileri teknoloji ve estetik anlayışı ile üretilmektedir. Kuruluşundan bu yana duvar ve yer karosu üretiminde teknolojik yenilik noktasındaki iddialı yatırımları Graniser ürünlerini “kalitenin timsali” haline getirmiştir. Üretim surecindeki gözetim ve kontrollerde gösterdiği hassasiyeti ve dikkati, hammadde seçimine de layıkıyla yansıtan Graniser ismi, sektördeki en güçlü firmalar ile birlikte anılmaya başlamıştır.

Graniser, geldiği noktada 60’dan fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Graniser; dünya pazarlarında edindiği bu tecrübesini kendisine güven noktasında oldukça değerli bir teminat olarak görmektedir.

Tüm bu özellikleri, Graniser ’i satış hacmi, ürün kalitesi, dizaynlarda farklılık ve uluslararası konumu açısından sektördeki öncü firmalar arasına taşımıştır.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: GRANİSER SERAMİK

: +90 232 486 5070

: -

: Ankara Cad. No:22/1 A Blok Kat: 3 PK 35080

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • İthalatçı

  • İhracatçı

1
E-Bültene Abone Ol