+90 212 288 60 60

WD GRUP OTEL MOBİLYALARI TİC. VE SAN. A.Ş

WD GRUP OTEL MOBİLYALARI TİC. VE SAN. A.Ş Logo

WD GROUP olarak bünyemizdeki son teknoloji üretim parkuru, profesyonel AR-GE ekibi, uzman mimari ve tasarım kadromuzla, dünya pazarında mobilya sektöründe aktif rol almaktayız.

Müşteri odaklı yaklaşımımız sayesinde, yenilikçi çözümler, zamanında teslimat, malzeme kalitesi, güvenilirlik gibi değerlerimizle hareket ediyor ve hizmet veriyoruz.

WD GROUP, 2012’nin başlarında, yüksek donanımlı ve entegre üretim tesisiyle son teknoloji ürünü makinelerile, profesyonel AR-GE ve mimar kadrosu ile mobilya ve inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir.

WD GROUP, lambri ahşap dekorasyon, masif ahşap üretimleri, döşeme ve metal işleri ile kaplamalı ya da hazır mobilya alanlarının tümünde faaliyet göstermektedir.

15.000 m² ’lik üretim alanı, 5.000 m² 'lik depolama alanı ve profesyonel gücümüz le WD GROUP, her türlü proje ( otel, konut, hastane, alışveriş merkezi ile eğitim ve okul projeleri ) imalatı gerçekleştirmemizi sağlar.

WD GROUP olarak, makine ekipmanını ve fabrikamızı yatay ve düşey genişlemeye uygun olarak tasarladık ki, siz müşterilerimize en uygun sürede ve en yüksek teknoloj le cevap verebilelim. Bu şekilde büyük ölçekli okul, otel, konut, hastane ya da alışveriş merkezi projelerinde yer alabiliyoruz.

Tüm anlamda çözüm ortağı olabilmek, üzerinde çalıştığımız tüm projelerde ve kazanmayı hedeflediğimiz projelerde ana yaklaşımımızdır, çünkü sadece yüksek kalite ya da uygun fiyat müşterilerimizin aradığı şey olmadığına inanıyoruz. Müşteri beklentilerinin de ötesine geçerek akıllı, pratik ve entegre çözümlerimizle siz müşterilerimizin en iyi kaliteye sahip olmasını hedefliyoruz.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: WD GRUP OTEL MOBİLYALARI TİC. VE SAN. A.Ş

: +90 444 16 32

: Yenidoğan OSB Yıldırım Beyazıt Caddesi No:13 Gürsu

  • Uygulamacı

1
E-Bültene Abone Ol