+90 212 288 60 60

Doğuş Elektrik A.Ş.

Doğuş Elektrik A.Ş. Logo

Hakkımızda

 

Sektöründe kurulduğu günden itibaren "Elektrik Malzemeleri" tedarikçisi olarak konumlandıran firmamız faaliyetine 1974 yılında "Özcan Diler - Elektrik Mühendisi" firması adı altında başlamış olup 1998'de yeniden yapılanmaya giderek '' Doğuş Elektrik A.Ş.'' ismiyle bügünkü şirket yapısının temeli atılmıştır.

Günümüzle kıyasladığımızda ilk sıralarda sadece ''Elektrik Malzemeleri Tedarikçisi'' olarak çalışmalarına başlayan ve firmamız bu alanda günümüze geldiğimizde ise distrübitörlüğünü yaptığı üretici firması ve ürün yelpazesini daha da çeşitlendirmesinin yanı sıra iştigal alanına '' İç Montajlı Pano imalatı ile Altyapı ve Üstyapı Endüstri Taahhüdü kollarını da ekleyerek sektöründe çağın gerekliliklerine ayak uydurarak başta bulunduğu Çoğrafya içerisinde söz sahibi firmalar içerisindeki yerini almıştır.                                                
                                          
 Firmamız Doğuş Elektrik A.Ş. Gaziantep'te Yeni Otogar civarındaki 3000 m2 açık ve 5000m2 kapalı alanı olan yeni yerleşkesinde Temmuz 2014'te taşınarak daha iyi , daha hızlı ve daha rahat hizmet vermek adına faaliyetine devam etmektedir. 

Teklif Al
Firma Bilgileri

: Doğuş Elektrik A.Ş.

: +90 342 324 20 10

: -

: Aydınlar Mahallesi 03075 Nolu Sokak No: 3 Şehitkamil

  • Uygulamacı

1
E-Bültene Abone Ol