+90 212 288 60 60

Odelux

Odelux Logo

Odelux’ un misyonunun temel bileşenleri arasında yer alan kapsamlı servisler ve optimize edilmiş çözümler, Odelux ‘u güvenilir bir tedarikçi ve iş ortağı kılar. Odelux ‘de sunulan çözümler, müşterilerin gereksinimlerine ve ürünlerin kalitesine odaklandığından dolayı her zaman yenilikçi, esnek ve rekabetçidir.

Firmamızın kaliteli ürün ve hizmet anlayışı, müşterilerimize en uygun ve en gelişmiş hizmetleri sağlamayı hedefler.

AC LED Sokak, Projektör/Kanopi ve Duvar Boyama Aydınlatma ürün gruplarının altında geniş model seçeneği ve teknik özelliklerle sunulan aydınlatma çözümlerimiz, kullanıcıların tüm taleplerini karşılayabilmek adına devamlı geliştirilmektedir.

AC Driver On Board (DOB) LED Aydınlatma ve Solar LED ürün gruplarımız altında ise, son teknoloji ile üretilen farklı teknik özelliklere sahip farklı armatür modellerimizle, müşterilerimizin kullanım alanlarına ve ihtiyaçlarına göre en uygun aydınlatma armatürlerini üretiyor ve geliştiriyoruz.

Mükemmel hizmet anlayışının devamlılığını sağlayabilmenin en iyi yolunun yenilikçi çözümler üretmekten geçtiğine inanıyoruz.

Firma kültürümüzde, müşterilerimizden gelen olumlu geri dönüşler işimizi en iyi şekilde sürdürmemizi ve geliştirmemizi sağlayan en önemli faktörlerden biridir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: Odelux

: +90 216 550 3196

: -

: Dudullu Organized Industrial Zone; DES Sanayi sitesi, 110 sok., No: 27 Umraniye

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol