+90 212 288 60 60

LUVIZZA LIGHTING

LUVIZZA LIGHTING Logo

Aydınlatma sektöründe edindiği 13 Yıllık tecrübe ile kurulan LUVİZZA LIGHTING, sektörün en genç ve dinamik firması olarak, öncelik müşteri memnuniyetini tamamen benimsemiş vizyon ve misyon haline getirmiş bir firmadır.

Bu firma elektronik ve aydınlatma sektöründe, pazardaki uygulamalar ve projeler için led teknolojisine dayalı, yenilikçi bir firmadır.Teknolojiyi ve pazarı yakından takip ederek üretim alanındaki gelişmeyi ve değişimleri görüp sektörle eş zamanlı sizlere ulaştırmayı ve piyasada tercih edilen bir marka olmayı hedefliyoruz.

AR-GE ve ÜR-GE tecrübemiz ile tamamen yerli ürünler üretip geliştirebilen , bu ürünlerde ışık kalitesini ve armatür tasarımını en üst kalitede, maksimum verimli bir ürün haline getirmek için çalışıyoruz.

Kalite standartlarımızda hep daha yenisini ve hep daha iyisini üretmek vardır.Ülkemizde ve uluslararası arenada ,kısa sürede lider oyuncular arasında yerimizi alarak,yeniliklerin takipçisi ve öncüsü olmak stiyoruz.

Projelerinizde ve uygulamalarınızda istediğiniz standartlara uygun en hızlı çözümü sunmak için tasarladığımız devrelerle uzun garanti süresi sunarak tüm ürünlerimiz ile sizlerleyiz.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: LUVIZZA LIGHTING

: +90 532 684 1929

: İkitelli Osb Mah. Mutfakçılar San. Sit. M.6 Blok No:27

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol