+90 212 288 60 60

AKMETAL ASANSÖR

AKMETAL ASANSÖR Logo

Akmetal Asansör 1995 yilinda Antalya’da kurulmustur. Güveni, saygiyi, dürüstlügü ve emniyeti ön planda tutarak kaliteli hizmet anlayisi ile kosulsuz müsteri memnuniyetini amaç edinmistir. Güncel normlara, standartlara ve yönetmeliklere uygun teknolojik ürün ve komponentleri kullanarak dogru bir mühendislik hizmetiyle, dogru bir montaj ve dogru bir koruyucu bakim – ariza hizmetiyle sürdürülebilir anlayisla binaniza deger katmak için çaba göstermektedir.

     Taahhütlerini kisa sürede, zamaninda ve titizlikle yerine getirdiginden sektörde adini sikça duyurmaktadir. Etik, ahlak anlayisi ve dürüstlügü sayesinde müsterilerinin sadakatini kazanmayi hedeflemektedir. Müsterilerin sadece bugünkü ihtiyaçlarini degil, ileriye dönük ihtiyaçlarini öngörmeyi benimsemis yetenekli, üretken ve en degerli varligi olan dinamik çalisanlariyla takim halinde istikrarli büyümeyi sürdürmektedir. Akmetal Asansör, çalisanlarin mesleki ve kisisel gelisimlerini destekleyen, yetenek ve becerilerini üst düzeye tasimalarina imkân saglayan bir çalisma anlayisini benimsemistir.

Verdigi sözleri istisnasiz olarak ve zamaninda yerine getirmektedir. Yillar geçtikçe asansörler ihtiyaçlarinizi karsilayamaz hale gelebilir. Mekanik yaslanmalar, yipranmalar ve asinmalar görülebilir. Güncel yürürlülükteki teknik ve emniyet ile alakali yasalara, standartlara, yönetmeliklere, mevzuatlara ve tebliglere uygunsuz olabilir. Akmetal Asansörün modernizasyon çalismalari, binanizin uzun vadeli performansina yatirim yapmaniza imkân saglar. Özel tasarlanmis ürünleri ve deneyimlerinden istifade ederek, size, binanizin günlük kullanimi ve çalismasi üzerinde olabilecek en düsük seviyede etkiyle çok gelismis bir modernizasyon çözümü sunar.

     Akmetal Asansör 2013 yilinda Antalya Organize Sanayi Bölgesine üretim yeri basvurusunda bulunarak 6.500m2 tahsisini almistir. 2014 yilinda 4.000 m2 kapali fabrika insaatini bitirip, 2015 yilinda asansör aksamlarini ve asansör kabini üretimine baslamistir. Projelendirme, imalat ve üretimi fabrika adresinde, satis, servis ve modernizasyon hizmetlerini ise ofis adresinde yürütmektedir.

     Ürünlerinin, is sahasinin, asansörü kullananlarin ve çalisanlarinin güvenligini saglamak için her türlü tedbiri almaktadir. Is kalitesinden asla ödün vermemektedir. Müsterilerine en yüksek hizmet kalitesini sunmaktadir. Istisnasiz, her zaman sundugu hizmetin arkasindadir.

     Firma bünyesine dahil olan her yeni proje ile birlikte teknik yeterlilik ve kapasitesini de arttirmaktadir. Saglam, kaliteli ve kalici olmayi ilke edinmis, aldigi sorumlulugun bilincinde olan, malzeme ve isçilik kalitesinden ödün vermeyen Akmetal Asansör, hizmetlerinde emniyet, saygi ve hosgörüden taviz vermeden sektörün lider firmalari arasinda yer almayi hedeflemektedir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: AKMETAL ASANSÖR

: +90 242 313 1728

: Cumhuriyet Mah. 635 Sk. No:5/A Muratpaşa

  • Üretici

  • Uygulamacı

1
E-Bültene Abone Ol