+90 212 288 60 60

AYES ASANSÖR

AYES ASANSÖR Logo

Ayes Asansör, merkezi Ankara'da bulunan, yarim asirlik bir tecrübe ve binlerce asansör montajinin yapilmis oldugu köklü bir sirkettir. Her biri alaninda uzman mühendis ve personelleriyle Ankara'dan sonra Mersin'de de çalismalarina devam etmektedir.
Sahis asansörü basta olmak üzere, yük asansörleri ve araç asansörlerinin montaj, servis ve bakim hizmetleri yapilmaktadir.
Ayes Asansör, sahip oldugu teknik kadro ile, yurtiçi ve yurtdisindaki standart disi uygulamalarda özel projeler sunabilmektedir.
Misyonumuz; asansörün bir problem olarak görülmesinin önüne geçmek ve kaliteli malzeme, iyi isçilik ve iyi projelendirme ile, asansör üretim, servis, revizyon ve montaj islerinin nekadar dogru yapilabilecegini müsterilerimize göstermektir.
Ülkemizde alisveris merkezleri ve ismerkezlerinin artmasiyla yürüyen merdiven ihtiyaci artmistir. Uzun yillardir yürüyen merdiven montaji yapmis olan Ayes, son yillarda artan talebi uzman ekibi sayesinde karsilayabilmektedir.
Arkeng firmasiyla anlasmali olarak, dis cephe asansörü konusunda da uzmanlasan Ayes, hizli, konforlu ve güvenli bir uygulama olan dis cephe asansörlerinin satisi, montaji ve kiralanmasi konusunda da faaliyetlerini sürdürmektedir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: AYES ASANSÖR

: +90 324 331 1011

: 0324 331 13 14

: Menteş Mah. 13. Cadde Ayes Plaza Yenişehir

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • İhracatçı

1
E-Bültene Abone Ol