+90 212 288 60 60

KAROT MAKİNA

KAROT MAKİNA Logo

Firmamız 1992 yılında taahhüt firması olarak kuruldu. O günün şartlarında makine ve yedek parça temininin çok zor ve pahalı olduğu bir dönemde, bu konuda çözüm arayışına girmiştir. 1997 yılında bir atölye kurmuş ve aynı yıl Hollanda menşeli bir firmadan makine ve ekipman ithalatına başlayarak emekleme devresinde olan sektörümüze rahat bir nefes aldırmıştır. Bu aşamada, kullanıcı ile buluşturduğu markalar; Manson, Promac, Sundt. Dimas, Husqvarna olmuştur. Gerek ithal makinelerin pahalıya gelmesi, gerekse de milli ekonomiye katkı yapabilmemiz adına üretime ağırlık vermeyi kararlaştırmıştır. İlk olarak karot uçları ve testerelerin imalatıyla, imalat hayatına başlayan firmamız ardından sırasıyla Derz Kesme Makineleri, Karot Makinelerinin Sehpaları ve Hidrolik Duvar Kesme Makinelerinin imalatı ile devam etmiştir.

2012 yılı itibariyle bünyesinden taahhüt ekibini çıkartarak tam anlamıyla karot firmalarına imalat ve satış yapan bir firma konumuna gelmiştir. Bu doğrultuda üretim, tesis, ekipman ve eleman sayısını genişleterek daha kaliteli bir üretim yapısına dönüşmüştür.

2014 yılı itibariyle sektörün söz sahiplerinden biri konumunda, özellikle Avrupa’da en çok tercih edilen marka olan Pentruder markasının distribütörlüğüne başlamıştır. Yüksek frekans elektrikle çalışan Pentruder ürünlerini Türkiye ve yakın çevre ülkelerdeki mümessilliğini alan firmamız, iç ve dış piyasada bu ürünleri müşterilerinin satışına sunmuştur. Firmamız ayrıca Weka markalı Karot Makinelerinin de dağıtıcılığını yapmakta ve servis hizmeti vermektedir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: KAROT MAKİNA

: +90 216 314 34 56

: Şerifali Mahallesi, Hattat Sk. No:27, 34775 Dudullu Osb - Ümraniye

  • Üretici

  • Distribütör

  • Satıcı

  • Genel Dağıtıcı

1
E-Bültene Abone Ol