+90 212 288 60 60

Aufzugen Elevator

Aufzugen Elevator Logo

Asansör isine 1978 yilinda baslayan kurucumuz, basarili geçmisiyle Türkiye'nin önde gelen firmalari arasinda yer almakta ve sektöründe lider olma vizyonuyla hareket etmektedir.

1994 yilinda  kurulan firmamiz, asansör bakim, ariza, yenileme, montaj hizmetinde bulunmustur. 2015 yilinda GENTAS-AS ASANSÖR A.S adini alan firma 37 yillik  tecrübe ve deneyimle hizmetinde kaliteden ödün vermeyen, ulusal ve uluslararasi standartlara uygun, müsteri beklentilerini karsilayan  ürünler üretmeyi, kullanicin can ve mal güvenligini ön planda tutarak  kalite sorumluluk ve süreklilik ister bilincini ilke edinmistir.

 Kalite hedeflerini yüksek tutan firmamiz, bu dogrultuda kalite yönetim sistemi standardizasyonunu arttirmak için ISO 9001:2000 belgesini almis ve firma kalite sistemimiz yeni uygulamalarla hedefine ulasmistir.

Firmamiz Avrupa kalite standartlarina ulastigini tasdikleyen CE (tam kalite güvence) belgesini alarak belgeden de açikça anlasilacagi gibi GENTAS tasarim, yapi, montaj, tesisat, son muayene ve testler için 95/16/AT direktifi, EK XIII, modül H ve ilgili EN 81-1, 81-2 normlarinin gereksinimlerini karsilayan bir kalite güvence sistemi uygulamaktadir.

Her tip ve ebatta insan yük, hasta, servis, araç, panoramik asansör yapan, ayni zamanda malzeme satisi bulunan firmamiz; yöneticileri, mühendisleri, isçileri ve tüm diger çalismalariyla sektördeki titiz faaliyetlerini  sürdürmektedir.

Sizlerin destegi ve tercihi ile geldigimiz bu yerde Türkiye‘nin hemen hemen tüm sehirlerine yaptigimiz asansör sayisi  her geçen gün  artarak sürmektedir.

Hedefimiz gittikçe kentlesen bir ortamdaki insanlarin binalarin içinde sorunsuz, güvenli, rahat ve bekleme olmaksizin hareket etmelerini mümkün kilan çözümler gelistirmek ve saglamaktir. 

Kurumsallik kapsaminda Gentas-As Asansör 2015 yilinda Aufzugen Elevator adiyla yoluna devam etme karari almistir.

Sitemize ve bizlere  gösterdiginiz ilgiye çok tesekkür ederiz. Her türlü görüs ve önerileriniz için bize iletisim sayfamiz üzerinden ulasabilirsiniz.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: Aufzugen Elevator

: 0312 476 55 26

: 0312 476 55 38

: Konya Yolu 11 km Gökkusagi cad. No:67/A Balgat

  • Üretici

  • Uygulamacı

1
E-Bültene Abone Ol