+90 212 288 60 60

FUJİ TURKEY

FUJİ TURKEY Logo

Asansör ve Yürüyen Merdiven Sektöründe Liderlige Oynayan Dünya Devi

FUJI Türkiye asansör ve yürüyen merdiven sektöründe dünyanin önde gelen firmalarindan biri olmakla beraber, son dönemlerde tamamlamis oldugu farkli projeleriyle marka degerini en üst seviyeye tasiyabilmis, isbirligi yapmis oldugu kurum, sirket ve çesitli kuruluslarin güven ve begenisini kazanabilmis küresel bir degerdir. Konusunda uzman ve üstün Japon teknolojisinin temsilcisi olarak, yaptigimiz her iste müsteri taleplerini eksiksiz karsilamak, sorumlu ve sürdürülebilir toplumlar olusturmasina katkida bulunmak adina gelecegin ürünlerini sunuyoruz. Insan odakli yaklasim ve toplumsal sorumluluk bilinci ile her zaman müsterinin ilk tercihi olma vizyonunu ilke edinen FUJI Türkiye, ayni zamanda yaratici ve yenilikçi çözümleriyle de rakiplerinin her zaman bir adim ilerisinde olmayi basarmistir.

Son teknoloji ürünü; hizli, güvenli, konforlu ve modern yatay – dikey tasimada kullanilabilecek her türlü asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol çözümlerinize güçlü bir alternatif olma misyonunu tasiyan FUJI Türkiye yenilikçi tasarim ve benzersiz kalitesiyle sizleri tasimaya devam ediyor.

Misyon

Son teknoloji ürünü; hizli, güvenli, konforlu ve modern yatay-dikey tasimada kullanilabilecek her türlü asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol çözümlerinize güçlü bir alternatif olma misyonunu tasiyan FUJI Türkiye yenilikçi tasarim ve benzersiz kalitesiyle sizleri tasimaya devam ediyor.

Vizyon

Insan odakli yaklasim ve toplumsal sorumluluk bilinci ile her zaman müsterinin ilk tercihi olma vizyonunu ilke edinen Fuji Türkiye, ayni zamanda yaratici ve yenilikçi çözümleriyle de rakiplerinin her zaman bir adim ilerisinde olmayi basarmistir

Teklif Al
Firma Bilgileri

: FUJİ TURKEY

: 444 38 54

: Çavusoglu, Çobanyildizi Cd No:65, 34880 Kartal

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • İhracatçı

1
E-Bültene Abone Ol