+90 212 288 60 60

DİASANSÖR

DİASANSÖR Logo

1994 yilinda kurulan firmamiz asansör sektöründe montaj ve servis hizmetleri alaninda çalismaktadir. Bu baglamda müsteri talepleri dogrultusunda talep edilen asansörlerin montaji, " TS EN 81-20 ve TS EN 81-50 " standartlari çerçevesinde gerçeklestirilmektedir. Standart disi özel amaçli asansörler, müsteri istekleri dikkate alinarak projelendirilmekte üretimi ve montaji yapilmaktadir. Firmamiz 2016 yilinda NIDEC ELEVATOR ile yaptigi anlasmayla Türkiye'deki tek yetkili uygulayici ve servis olmustur. 

VIZYONUMUZ

Yaptigimiz isin bilincinde olarak, insana ve çevreye saygi ilkesine bagli kalarak yüzde yüz müsteri memnuniyetini saglamak, alanimizda kaliteli ve düsük maliyetli çözümler sunmak, yenilikçi ve farkli tasarimlar üreten ve bilinen bir marka olmak, asansör sistemlerini Türkiye'de ve Dünya'da talebin oldugu her alan için özel, estetik ve teknolojik olarak gelistirmek ilk hedeflerimizdir. 

Çalisan personelimizin, her is günü sonunda saglikli ve mutlu olarak evlerine dönmeleri birinci önceligimizdir. Bizim için en büyük basari, her gün binlerce insan tarafindan kullanilan asansör ve yürüyen sistemlerimizin emniyetli bir sekilde isletilmesi ve insanlarin bize olan güvenleridir. Diasansör 30 yillik geçmisi ile, kaliteli sistemler yapan bir firma olarak öne çikmis olmasi bizleri daha ciddiyetle çalistirmaktadir.

Bundan önce oldugu gibi bundan sonra da, temel degerlerimiz olan , asansör teknigi , kanun , yönetmelikler ve dünya standartlarinda üretimlerimize devem edecegiz.

MISYONUMUZ

 

Türkiye'de ve Dünya da asansör sektöründe; bilinen bir marka olmak, ülke ekonomisine katki saglayacak çalismalar yapmak, ar-ge faaliyetleri yürüterek yüzde yüz yerli kompenent ve donanimlar gelistirmek, insana ve çevreye zarar vermeyen sistemler kurmak ve devam ettirmek birincil hedefimizdir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: DİASANSÖR

: +90 224 443 0424

: +90 (224) 443 04 26

: Üçevler Mh. Nilüfer Ticaret Merkezi 70. Sk. No:83 Nilüfer

  • Üretici

  • Distribütör

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol