+90 212 288 60 60

ONUR ELEKTRİK

ONUR ELEKTRİK Logo

Türkiye’nin en büyük sanayi kenti olan Istanbul Hadimköy’de kurulan Onur Elektrik, neredeyse çeyrek asirlik bir geçmise sahip. Kuruldugu 1997 yilinda bu yana sürekli büyüyen Onur Elektrik, hizmet alanlarini ve deneyimli uzman kadrosunu sürekli olarak büyütmektedir. Elbette bu yaklasimla birlikte insana ve dogaya verdigi degerle alaninda sektörünün önemli markalarindan biri olmayi da basardi.

Onur Elektrik’in sürekli genisleyen faaliyet alanlari arasinda; oteller, alisveris merkezleri, hastaneler, rayli sistemler, aritma tesisleri, endüstriyel tesisler, okullar, is merkezleri, sosyal tesisler ve toplu konutlar yer almaktadir. Altyapi elektrik tesisleri, trafo ve dagitim merkezi, kompanzasyon, telefon ve bilgisayar sistemi, topraklama ve paratoner, otoyol ve çevre aydinlatmasi, müzik yayin ve anons sistemi, bina otomasyonu, güvenlik ve kamera sistemi, yangin ihbar alarm sistemi, uydu yayin ve TV sistemi, proje müsavirlik ve jeneratör sistemi gibi uzmanlik gerektiren alanlarda; hem projelendirmesini hem de uygulamasini gerçeklestiren Onur Elektrik; müsteri odakli çözüm anlayisi, güven ve saygi esasina dayanan çizgisi ile hizmet vermeye devam ediyor.

Beylikdüzü, Esenyurt ve Hadimköy bölgesinde yer alan toplam 3 subeye, 100.000’i askin ürün çesitliligine sahip, yurt içinde 100’ü askin proje ve taahhüt uygulamasina imza atan Onur Elektrik; kuruldugu günden bugüne ülkemizin ve dünyanin farkli bölgelerinde birbirinden önemli projelere imza atmayi basardi. Bu basarinin arkasinda tüm çalisanlarinin mesleki egitimlerine ve kisisel gelisimlerine verdigi önem, sahip oldugu uluslararasi belge ve sertifikalar ve uluslararasi standartlarda hizmet anlayisi yatmaktadir.

Onur Elektrik olarak, hizla gelisen rekabet ortamina uyum saglayabilmek için ürün, hizmet ve üretim yöntemlerimizi sürekli gelistiriyoruz. Gelen talepleri zamaninda ve eksiksiz teslim etme prensibi ile hareket ediyoruz. Bütün ekibimizle müsteri taleplerini analiz ederek müsteri memnuniyetine odaklaniyoruz. Bizim kodlarimizda aydinlatmak var. Isigimiz, hayatin her alanina sahitlik ediyor. Sinirsiz hayallerin gerçege dönüstügü, hayatinizi aydinlatan, hayallerinize isik tutan bir marka olmaya devam edecegiz.

Dünyanin dört bir yaninda endüstrinin çarklari dönüyor, elektrikli trenlerimiz, arabalarimiz dur durak bilmeden hareket ediyorsa; sehirlerimiz, evlerimiz isil isil parliyor ve sonsuz bilgi akisi uzayin derinliklerinden baslayip dünyamizi sarip sarmalayabiliyorsa; iste bu tasarimin altinda onun, Nikola Tesla’nin imzasi ve bizlere biraktigi büyük mirasi bulunuyor. Ve biz bu imzaya ve mirasa sahip çikiyor, onu gelecege tasimak için çalisiyoruz.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: ONUR ELEKTRİK

: +90 212 858 07 70

: +90.212 858 21 81

: Akçaburgaz Mah. 319. Sk. No: 72/A Esenyurt

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • İhracatçı

1
E-Bültene Abone Ol